La Cala Golf Resort

La Cala de Mijas, Spania
  • Fra €460/3 netter

Overview

La Cala Golf Resort

La Cala Golf Resort er en førsteklasses golfdestinasjon som ligger i de pittoreske åsene i Mijas på Costa del Sol i Spania. Området er kjent for sine mesterskapsbaner, og tilbyr tre fantastiske 18-hullsbaner designet av Cabell Robinson, som alle byr på unike utfordringer i et fantastisk landskap. Ferieanlegget kan skilte med luksuriøs innkvartering, alt fra elegante rom til romslige villaer, som alle er utformet for å gi maksimal komfort og avslapning. I tillegg til golf kan gjestene nyte en rekke fasiliteter, blant annet et overdådig spa, treningssenter, tennisbaner og utendørsbassenger. Det finnes mange gode spisesteder som serverer utsøkte retter tilberedt av lokale råvarer. Med sin rolige atmosfære, golfanlegg i verdensklasse og luksuriøse fasiliteter tilbyr La Cala Golf Resort et uforglemmelig tilfluktssted for golfentusiaster og reisende som søker en rolig ferie i hjertet av Costa del Sol.

Kontakt La Cala Golf Resort

Kontakt La Cala Golf Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til La Cala Golf Resort

    Golfpakke - 3 netter

    La Cala Golf Resort

    Golfpakke - 3 netter

    3 x overnattinger
    3 x frokostbuffé
    2 x greenfee inkludert. delt buggy (velg mellom: Amerika, Europa og Asia)
    1 x inngang til hydroterapikretsen

    20/5 – 30/6:
    Søndag – onsdag 460 EUR
    Torsdag – lørdag 480 EUR
    1/7 – 31/8:
    Søndag – onsdag 530 EUR
    Torsdag – lørdag 530 EUR
    1/9 – 30/11:
    Søndag – onsdag 590 EUR
    Torsdag – lørdag 675 EUR
    1/12 – 26/12:
    Søndag – onsdag 490 EUR
    Torsdag – lørdag 490 EUR

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 460 EUR

    Golfpakke - 5 netter

    La Cala Golf Resort

    Golfpakke - 5 netter

    5 x overnattinger
    5 x frokostbuffé
    3 x greenfee inkludert. delt buggy (velg mellom: Amerika, Europa og Asia)
    2 x inngang til hydroterapikretsen

    20/5 – 30/6:
    Søndag 740 EUR
    Mandag – lørdag 775 EUR
    1/7 – 31/8:
    Søndag 790 EUR
    Mandag – lørdag 790 EUR
    1/9 – 30/11:
    Søndag 880 EUR
    Mandag – lørdag 1.030 EUR
    1/12 – 26/12:
    Søndag 730 EUR
    Mandag – lørdag 790 EUR

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 730 EUR

    Detaljert informasjon om La Cala Golf Resort

    Overnatting

    Ekte andalusisk sjarm kjennetegner dette 4-stjerners hotellet, som er preget av tradisjonell andalusisk arkitektur og tilbyr 107 rom for enhver smak og ethvert behov - fra klassiske rom til juniorsuiter. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, fra satellitt-TV og minibar til gulvvarme i baderommene.

    Restaurant

    Unn deg en matopplevelse av ypperste klasse på La Terraza, der menyen byr på en sublim blanding av lokale spesialiteter og internasjonale klassikere. Alternativt kan du besøke Terraza Laurel, klubbhuset som tilbyr forfriskninger med utsikt over den praktfulle golfbanen.

    Fasiliteter

    I tillegg til golf tilbyr La Cala en mengde fritidsaktiviteter - et vakkert utendørsbasseng, tennisbane, padlebaner, et toppmoderne treningssenter og boblebad. Spaet er fantastisk, og tilbyr et bredt utvalg av helbredende og skjønnhetsfremmende behandlinger.

    Golfbaner

    La Cala tilbyr tre mesterskapsbaner: Campo America, Campo Asia og Campo Europa. Hver bane byr på sin egen unike utfordring, midt i det bølgende landskapet som omgir feriestedet.

    • America Course: Denne banen har noen virkelig spektakulære hull, inkludert par 5-hullene på 6, 9 og 18, samt det bemerkelsesverdige par 3-hullet på 16. Det kuperte terrenget som banen er bygget i, gjør den til en tøff utfordring med mange tvungne carries over bratte, buskkledde skråninger. I tillegg er nesten tre fjerdedeler av greenene hevet over fairway-nivå, noe som gir golfspillerne en ekstra utfordring. Dessuten krever små greener, godt beskyttet av strategisk plasserte bunkere, presise og velavmålte slag. America Course er imidlertid litt enklere å spille sammenlignet med Asia Course, takket være brede, sammenhengende fairways og relativt færre bunkere, noe som gir mer rom for feil. Campo America ligger ved foten av Mijas-fjellene, og den internasjonale statusen forsterkes ytterligere av den spektakulære utsikten over Sierra de Ojén og Middelhavet.
    • Europa-banen: Denne banen er rettet mot den gjennomsnittlige golfspilleren, og tilbyr en lettere opplevelse med sjenerøse fairways, flatere terreng og litt større greener sammenlignet med Amerika- og Asia-banene. Tilstedeværelsen av utmerkede bunkere og den idylliske elven Ojen på åtte av hullene sørger for at du aldri kan slappe for mye av.
    • Asia-banen: Selv om Asia Course er den eldste av de tre La Cala-banene, står den fortsatt i respekt hos golfspillerne og regnes ofte som den mest utfordrende av de tre. Banen er enda mer kupert, fairwayene er smalere og buskene er mer ugjennomtrengelige enn på den nærliggende America Course. Derfor legger kurset absolutt vekt på nøyaktighet og kontroll. Denne spennende banen garanterer en utfordrende runde for golfere på alle nivåer.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra La Cala Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av La Cala Golf Resort

      Bestill golfreisen din til La Cala Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov