Oxfordshire Golf Resort

Milton Common, Storbritannia
  • Fra 159£/1 natt

Overview

Oxfordshire Golf Resort

Oxfordshire Golf Resort er en fantastisk golfdestinasjon som ligger utenfor Oxford, 80 km vest for London. Anlegget har en imponerende 18-hulls mesterskapsbane, et vakkert hotell, en fantastisk restaurant og et luksuriøst spa-område.

Hvis du er ute etter en golfferie på et luksuriøst golfresort med en spennende mesterskapsbane, er Oxfordshire Golf Resort den perfekte match for deg.

Kontakt Oxfordshire Golf Resort

Kontakt Oxfordshire Golf Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 natt

    Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x 3-retters middag
    1 x greenfee
    Gratis tilgang til treningsstudio og bassengfasiliteter

    Mandag til torsdag:
    159 £
    Fredag:
    209 £
    Søndag:
    189 £

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 159 pund

    Golfpakke - 1 natt med 2 x greenfee

    Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 natt med 2 x greenfee

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x 3-retters middag
    2 x greenfee
    Gratis tilgang til treningsstudio og bassengfasiliteter

    Mandag til torsdag:
    219 £
    Fredag og lørdag:
    279 £
    Søndag:
    209 £

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 209 pund

    Detaljert informasjon om Oxfordshire Golf Resort

    Overnatting

    De romslige rommene på Oxfordshire Golf Resort er elegant og individuelt innredet med luksuriøse møbler. Alle rommene har store, komfortable dobbeltsenger, eget luksuriøst bad, sittegruppe, flatskjerm-TV og gratis WiFi. I tillegg har alle rommene en koselig balkong hvor du kan slappe av og nyte utsikten over golfbanen.

    Restauranter

    Restaurant Sakura er den herlige restauranten på Oxfordshire Golf Resort, som tilbyr en fantastisk panoramautsikt over golfbanen og de vakre omgivelsene fra hvert hjørne. Enten du nyter frokost ved soloppgang eller en avslappet middag i skumringen, utstråler Restaurant Sakura alltid en koselig atmosfære. Restauranten er innredet med klassiske møbler i nøytrale farger, dempet belysning og et vennlig og imøtekommende personale som sørger for at du får en uforglemmelig opplevelse.

    Restaurant Sakura serverer deilige lokale spesialiteter og internasjonale klassikere, og bruker kun de beste råvarene for å gi deg den beste matopplevelsen som er mulig.

    Fasiliteter

    Oxfordshire Golf Resort har et luksuriøst spa-område med et 15 meter langt svømmebasseng, boblebad, badstue og dampbad. I tillegg kan du unne deg en avslappende massasje eller skjønnhetsbehandling utført av dyktige ansatte. Spaområdet tilbyr også et stort treningssenter med et bredt utvalg av treningsutstyr.

    Hvis du planlegger en golfreise til England og ønsker et luksuriøst opphold med en spennende golfbane, bør du ikke gå glipp av Oxfordshire Golf Resort.

    Golfbaner

    Den 18-hulls golfbanen på Oxfordshire Golf Resort ble designet av Rees Jones og åpnet i 1993. Denne moderne banen er en blanding av parkland og links-stil, og ligger i et relativt flatt terreng med få trær, som bølger over landskapet mot velstelte greener.

    Hvert hull på banen integreres naturlig i det vakre landskapet, og byr på et utfordrende spill med 4 innsjøer og totalt 135 bunkere. Banen utnytter terrenget maksimalt for å gi en spennende golfopplevelse.

    Banens signaturhull er det 17. hullet, som er anerkjent av Golf Magazine som et av verdens 500 beste hull. Dette par 5-hullet går i nedoverbakke rundt en stor innsjø midt på banen mot en smal green. Selv erfarne golfere kan finne dette hullet utfordrende, så å oppnå par her er en bragd å være stolt av.

    Det 18. hullet er også bemerkelsesverdig. Dette 356 meter lange hullet avsluttes ved en innsjø, og greenen ligger på en øy med et fremtredende eiketre som krever nøye overveielse ved innspillet. Dette skaper en spennende avslutning på runden på denne fantastiske golfbanen.

    I årenes løp har banen vært vertskap for flere store turneringer. Fra 1996 til 1999 ble en del av European Tour arrangert her, noe som understreket banens rykte som en spennende utfordring for golfere på alle ferdighetsnivåer.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Oxfordshire Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Oxfordshire Golf Resort

      Bestill golfreisen din til Oxfordshire Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov