Oxfordshire Golf Resort

Milton Common, Storbritannien
  • Fra 159£/1 nat

Overview

Oxfordshire Golf Resort

Oxfordshire Golf Resort er en fantastisk golfdestination, som ligger uden for Oxford, 80 km vest for London. Resortet har en imponerende 18-hullers mesterskabsbane, et smukt hotel, en fantastisk restaurant og et luksuriøst spa-område.

Hvis du er på udkig efter en golfferie på et luksuriøst golfresort med en spændende mesterskabsbane, er Oxfordshire Golf Resort det perfekte match for dig.

Kontakt Oxfordshire Golf Resort

Kontakt Oxfordshire Golf Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 nat

    Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 nat

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x 3-retters middag
    1 x greenfee
    Fri adgang til fitnesscenter og faciliteter ved poolen

    Mandag til torsdag:
    159 £
    Fredag:
    209 £
    På søndag:
    189 £

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 159 £.

    Golfpakke - 1 nat med 2 x greenfee

    Oxfordshire Golf Resort

    Golfpakke - 1 nat med 2 x greenfee

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x 3-retters middag
    2 x greenfee
    Fri adgang til fitnesscenter og faciliteter ved poolen

    Mandag til torsdag:
    219 £
    Fredag og lørdag:
    279 £
    På søndag:
    209 £

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 209 £.

    Detaljeret information om Oxfordshire Golf Resort

    Indkvartering

    De rummelige værelser på Oxfordshire Golf Resort er elegant og individuelt indrettet med luksuriøse møbler. Hvert værelse har store, komfortable dobbeltsenge, eget luksuriøst badeværelse, et opholdsområde, et fladskærms-tv og gratis WiFi. Derudover har alle værelser en hyggelig balkon, hvor man kan slappe af og nyde udsigten over golfbanen.

    Restauranter

    Restaurant Sakura er den dejlige restaurant på Oxfordshire Golf Resort, som byder på en fantastisk panoramaudsigt over golfbanen og de smukke omgivelser fra alle hjørner. Uanset om du nyder morgenmaden ved solopgang eller en afslappet middag i skumringen, udstråler Restaurant Sakura altid en hyggelig atmosfære. Restauranten er indrettet med klassiske møbler i neutrale farver, dæmpet belysning og et venligt og opmærksomt personale, som sørger for, at du får en uforglemmelig oplevelse.

    Restaurant Sakura serverer lækre lokale specialiteter og internationale klassikere og bruger kun de fineste ingredienser for at give dig den bedst mulige madoplevelse.

    Faciliteter

    Oxfordshire Golf Resort har et luksuriøst spaområde med en 15 meter lang swimmingpool, jacuzzi, sauna og dampbad. Derudover kan du forkæle dig selv med en afslappende massage eller skønhedsbehandling udført af dygtigt personale. Spaområdet byder også på et stort fitnesscenter med et bredt udvalg af træningsudstyr.

    Hvis du planlægger en golfrejse til England og ønsker et luksuriøst ophold med en spændende golfbane, må du ikke gå glip af Oxfordshire Golf Resort.

    Golfbaner

    Den 18-hullers golfbane på Oxfordshire Golf Resort er designet af Rees Jones og åbnede i 1993. Denne moderne bane er en blanding af parkland og links-stil, beliggende i et relativt fladt terræn med få træer, der bølger hen over landskabet mod velplejede greens.

    Hvert hul på banen integreres naturligt i det smukke landskab og byder på et udfordrende spil med 4 søer og i alt 135 bunkers. Banen udnytter terrænet maksimalt for at give en spændende golfoplevelse.

    Banens signaturhul er det 17. hul, der af Golf Magazine er anerkendt som et af verdens 500 bedste huller. Dette par 5-hul spiller ned ad bakke rundt om en stor sø midt på banen mod en smal green. Selv erfarne golfspillere kan finde dette hul udfordrende, så at opnå par her er en bedrift, man kan være stolt af.

    Det 18. hul er også bemærkelsesværdigt. Dette 356 meter lange hul slutter ved en sø, hvor greenen ligger på en ø med et fremtrædende egetræ, der kræver omhyggelig overvejelse ved approach-slag. Det giver en spændende afslutning på din runde på denne fantastiske golfbane.

    I årenes løb har banen været vært for flere store turneringer. Fra 1996 til 1999 blev der afholdt et segment af European Tour her, hvilket understregede banens ry som en spændende udfordring for golfspillere på alle niveauer.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Oxfordshire Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Oxfordshire Golf Resort

      Book din golfrejse til Oxfordshire Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov