Sporthotel Radstadt

Radstadt, Österrike
  • FrÃ¥n €668/4 nätter

Overview

Sporthotel Radstadt

Sporthotel Radstadt är ett charmigt 4-stjärnigt hotell som ligger i Radstadt, 80 km från Salzburg. Hotellet samarbetar med flera utmärkta golfklubbar i området. Om du letar efter en golfresa i Österrike med golf, god mat och avkoppling i centrum, är Sporthotel Radstadt det perfekta valet för dig.

Kontakt Sporthotel Radstadt

Kontakt Sporthotel Radstadt direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Sporthotel Radstadt

    Golfare Kurzpackage

    Sporthotel Radstadt

    Golfare Kurzpackage

    4 x övernattning
    4 x frukost
    4 x middag
    2 x greenfee Radstadt GC
    1 x greenfee Schladming GC

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 668 EUR

    Detaljerad information om Sporthotel Radstadt

    Boende

    Sporthotel Radstadt är utformat i traditionell alpin stil, och denna mysiga atmosfär sträcker sig till rummen, vilket gör det lätt att känna sig som hemma och bekväm direkt. Alla rum har bekväma sängar, eget badrum, platt-TV och gratis WiFi. Dessutom har varje rum en egen balkong, perfekt för att njuta av den vackra utsikten.

    Restaurang

    Hotellets mysiga restaurang serverar en överdådig frukostbuffé med en mängd olika ekologiska produkter och ett tema som ändras varje dag. Den kulinariska höjdpunkten är restaurangens gourmetmeny, som ändras dagligen och erbjuder både internationella och lokala rätter. Det här är en kulinarisk upplevelse som du sent kommer att glömma. På hotellets terrass kan du njuta av kvällarna med en drink medan du ser solen gå ner bakom bergen.

    Faciliteter

    Spaavdelningen på Sporthotel Radstadt erbjuder ett brett utbud av pooler, bastur, ångbad och relaxavdelningar. Här hittar du alla faciliteter du behöver för att varva ner och njuta av dina behandlingar i en mysig spamiljö. Under sommaren kan du koppla av i de stora utomhuspoolerna eller bara njuta av solen i poolområdet. Om vädret inte är idealiskt för utomhusaktiviteter finns det också en härlig inomhuspool tillgänglig. För den ultimata njutningen kan du unna dig en avkopplande massage eller skönhetsbehandling. Avsluta ditt spabesök med att luta dig tillbaka i relaxrummet och njuta av den fantastiska panoramautsikten över staden.

    Golfbanor

    Sporthotel Radstadt samarbetar med flera spännande golfbanor i Salzburg-regionen. Bara 2 km från hotellet ligger Radstadt GC, som erbjuder en unik golfupplevelse där du måste ta en linbana 250 meter upp för att flytta från 11:e green till 12:e tee. Hotellet erbjuder kostnadsfri transport till och från golfbanorna för att göra din golfresa så bekväm som möjligt.

    Begär ett personligt erbjudande från Sporthotel Radstadt

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Sporthotel Radstadt

      Boka din golfresa till Sporthotel Radstadt

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov