Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

Bad Griesbach im Rottal, Tyskland
  • Från €316/2 nätter

Overview

Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

Quellness & Golf Resort Bad Griesbach ligger bara 2 timmars bilresa från München, mitt i hjärtat av Bayern. Här hittar du Europas största golf- och sparesort med 10 golfbanor och 6 olika hotell. Bad Griesbach Resort är ett drömresmål för golfare och erbjuder fem 18-håls mästerskapsbanor, tre 9-hålsbanor, två 6-hålsbanor och till och med en golfbana som är särskilt utformad för barn! Quellness & Golf Resort Bad Griesbach har verkligen allt ditt golfhjärta önskar – och mer därtill!

Kontakt Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

Kontakt Quellness & Golf Resort Bad Griesbach direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

    Gutshof Penning - Take Two

    Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

    Gutshof Penning - Take Two

    2 x övernattning
    2 x frukostbuffé
    2 dagar obegränsad greenfee på anläggningens banor
    Fri tillgång till uppvärmd pool
    Fri tillgång till driving range + putting green

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 316 EUR

    Gutshof Uttlau - Take Two

    Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

    Gutshof Uttlau - Take Two

    2 x övernattning
    2 x frukostbuffé
    2 dagar obegränsad greenfee på anläggningens banor
    Fri tillgång till driving range + putting green

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 324 EUR

    Detaljerad information om Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

    Boende

    Detta lyxiga hotell förtrollar gästerna med sin rymliga, arkitektoniskt utformade layout och eleganta atmosfär. Hotel Maximilian är den perfekta tillflyktsorten för golfare och sportentusiaster som söker kulinariska läckerheter och avkoppling. Rummen erbjuder högsta komfort och är stilfullt inredda i ljusa färger. Wellnessoasen har både en utomhus- och inomhuspool med termiskt mineralvatten, aromatisk turkisk ångbastu och bastu.

    Golfbanor

    Rankad bland de 20 bästa golfbanorna i hela Europa, belägen i charmiga och vackra lantliga omgivningar! Banan utmanar den erfarne golfaren men passar ändå alla nivåer. Banan imponerar inte bara med hur omsorgsfullt den är integrerad i landskapet utan också med sina handgjorda, ofta starkt konturerade greener, som på hål 11. Att behärska puttningen är mer avgörande för en bra score på den här banan än något annat.

    • Porsche Course är den yngsta av alla mästerskapsbanor och ligger precis bredvid Beckenbauer Course. Dessa två banor är dock olika men delar ändå det faktum att de är utmanande men rättvisa för spelare på alla nivåer. Banarkitekten Bernhard Langer har integrerat perfekt raka fairways i landskapet på Rott's landsbygd. De befintliga mogna träden bidrar till banans mogna karaktär och naturliga charm.
    • Wolfgang Golf Course Uttlau förkroppsligar allt som gör golf tilltalande och har något att erbjuda golfare på alla nivåer. Ta en sträcka med platt mark, några mjukt böljande kullar som erbjuder natursköna vyer över landsbygden, lite vatten och pryd det med fruktträd och en liten by i mitten - och du har ditt idylliska bayerska golfvykort! Banan kombinerar på ett vackert sätt flacka hål, sluttande fairways, långa slag i dalen och vattenhinder. Banan kännetecknas också av omfattande greener som kräver en viss skicklighet i puttning.
    • Lederbach Golf Course - på ena sidan av banan har du utsikt över den bayerska skogen, medan du på andra sidan har utsikt över Bad Griesbach. Om du tittar vidare får du en imponerande utsikt över Alperna och det bayerska landskapet. Du hittar inga platta hål här, men du kommer definitivt att stöta på en intressant och atletisk golfupplevelse på denna nästan bergiga bana. De sista 150 metrarna på hål 9 kräver till exempel att man navigerar genom en svindlande lutning på 48%! Detta hål, som kallas "Heartbeat Hill", är med rätta ett av de tio svåraste golfhålen i Tyskland.

    • Beckenbauer Golf Course - denna mästerskapsbana verkar smälta in sömlöst i den lilla floddalens landskap, med frodiga greener och perfekta fairways. De 18 hålen är utspridda över 80 hektar och erbjuder en tuff utmaning men också många möjligheter till framgång. Tack vare ett bevattningssystem med dubbla rader förblir både fairways och greener i utmärkt skick även under sommarmånaderna.
    • 9-hålsbanorna - i hjärtat av golfanläggningen hittar du Golfodrom®, som rymmer både Golf Academy och tre 9-hålsbanor: Pfeiffer, Jagl och Engled. För nybörjare med ett grönt kort är dessa banor idealiska för stressfri förberedelse innan du spelar din första 18-hålsrunda. Men om du tror att dessa tre kurser bara är för nybörjare, tänk om. Att kunna nå green från avstånd på 75 till 195 meter kan påverka din score avsevärt. Golfodrom® är med andra ord både tilltalande och relevant för golfare på alla nivåer. Förutom de tre 9-hålsbanorna erbjuder Golfodrom® också en liten 6-hålsbana för spelare utan licens.

    • Resort Bad Griesbach har också en bana som är särskilt utformad för barn! Den här roliga banan ligger bredvid Brunnwies GC och erbjuder barnen 6 underhållande par 3-hål med badkar, lustiga figurer och små hinder. Denna kurs ger nybörjare möjlighet att spela och lära sig både golfregler och etikett på banan samtidigt som de har roligt!

    Begär ett personligt erbjudande från Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

      Boka din golfresa till Quellness & Golf Resort Bad Griesbach

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov