Vitalia Seehotel

Bad Segeberg, Tyskland
  • Från €190/1 natt

Overview

  • SAUNA Spa & Wellness
  • Spa & Wellness

Vitalia Seehotel

Detta 4-stjärniga hotell är vackert integrerat i det sjölandskap som är typiskt för Schleswig-Holstein, och ligger precis intill sjön Großer Seeberger See i Bad Segeberg. Geografiskt sett är detta hotell perfekt för en golf- och spa-semester, eftersom det är lättillgängligt.

Här finns en förstklassig restaurang, en bar med 50 olika sorters whisky och gin samt en 1500 m2 stor spa-avdelning. Vitalia Seehotel är en utmärkt utgångspunkt för att utforska Holstein-regionen i norra Tyskland. Den populära badorten Timmendorfer Strand ligger 40 minuters bilresa bort.

Kontakt Vitalia Seehotel

Kontakt Vitalia Seehotel direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Vitalia Seehotel

    Birdie

    Vitalia Seehotel

    Birdie

    1 x övernattning i ett rum med sjöutsikt
    1 x frukostbuffé
    1 x middag
    2 x greenfee Bad Segeberg GC
    Fri tillgång till friskvård

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 190 EUR

    Albatros

    Vitalia Seehotel

    Albatros

    2 x övernattning i ett rum med sjöutsikt
    2 x frukostbuffé
    2 x middag
    2 x greenfee Bad Segeberg GC
    Fri tillgång till friskvård

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 290 EUR

    Detaljerad information om Vitalia Seehotel

    Boende

    Under din golfvistelse på Vitalia Seehotel bor du i moderna rum och sviter med lugnande färger, stora fönster för mycket naturligt ljus, satellit-TV och ett eget badrum med exklusiva toalettartiklar. Alla rum har antingen balkong eller terrass.

    Restauranger

    Schleswig-Holstein är känt för sina färskvaror, sitt hållbara fiske och sin boskapsuppfödning. På Vitalia Seehotel kan du njuta av färska, regionala och säsongsbetonade ingredienser.

    Seehotel Vitalias restaurang serverar en generös frukostbuffé varje morgon, med nygjorda smoothies och en mängd olika äggrätter som kan beställas. Till middag kan du njuta av medelhavsrätter, långsamt stekt lamm, grillade specialiteter och mycket mer. Under sommarmånaderna tänds grillen på terrassen varje lördag, så att du kan avnjuta middagen med en fantastisk utsikt över sjön.

    Avsluta din upplevelse med ett av de mer än 300 vinerna från hela världen, särskilt från Tyskland, Italien och Sydafrika.

    Faciliteter

    Det stora spaområdet på Vitalia Seehotel har en jacuzzi, japanska aromaterapibad och en saltgrotta. Olika massagebehandlingar med ekologiska produkter kan också bokas, skräddarsydda efter dina behov av hotellets experter.

    Golfbanor

    Boka ett golfpaket på Vitalia Seehotel och spela på Bad Segeberg Golf Club. Den mjukt böljande terrängen på denna högt ansedda 18-håls mästerskapsgolfbana erbjuder en sportslig utmaning med sina 15 sjöar, bunkrar och vattenhinder. Precisionsspel krävs för att uppnå en bra score, och de flesta spelare väljer ett strategiskt progressivt tillvägagångssätt snarare än ett defensivt.

    Golfbanan har cirka 1000 solitära träd och 40.000 buskar, vilket gör den 100 hektar stora golfanläggningen till ett vackert naturområde. Sammantaget är det en stor upplevelse att besöka Bad Segeberg Golf Course, både när det gäller sport och natur.

    Begär ett personligt erbjudande från Vitalia Seehotel

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Vitalia Seehotel

      Boka din golfresa till Vitalia Seehotel

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov