Strandidyll Heringsdorf

Heringsdorf, Tyskland
  • Från €95/1 natt

Overview

Strandidyll Heringsdorf

Strandidyll Heringsdorf är ett 4-stjärnigt superiorhotell med medelhavsinspirerad stil som ligger på Insel Usedom i Mecklenburg-Vorpommern i norra Tyskland. Hotellets slående arkitektur utstrålar harmoni och elegans och har en framträdande plats längs strandpromenaden på Usedom. Att känna sig fantastisk är enkelt här, med gott om komfort, superb gastronomi och PURIA Spa med en uppvärmd utomhuspool i hjärtat av hotellparken. Golfentusiaster kan välja mellan 2 golfbanor, båda bara 15 minuters bilresa från Strandidyll Heringsdorf.

Strandidyll fortsätter Heringsdorfs stora spatradition med unika, fräscha initiativ och har en lobbyreception som glittrar under en ljuskrona tillverkad av venetianskt Muranoglas. Den medelhavsinspirerade terrassen vetter ut mot den anlagda parkträdgården, och att äta under glaskupolen på Restaurant Belvedere är höjdpunkten med en spektakulär utsikt över Östersjön. De moderna rummen och sviterna återspeglar de varma tonerna från stranden och de naturliga omgivningarna.

Kontakt Strandidyll Heringsdorf

Kontakt Strandidyll Heringsdorf direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Strandidyll Heringsdorf

    Paket - 1 natt

    Strandidyll Heringsdorf

    Paket - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukost

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 95 EUR

    Detaljerad information om Strandidyll Heringsdorf

    Boende

    Rummen och sviterna på Strandidyll Heringsdorf är rymliga och har en spektakulär utsikt över de naturliga omgivningarna. Nästan alla rum har en balkong med utsikt över den underbara, lummiga och vackra trädgården. För att förhöja upplevelsen är rummen utsmyckade med eleganta material som massivt lövträ, till exempel amerikanskt körsbär, och exklusiva stenytor i badrummen. Varma jordfärger i rummen återspeglar de färger som finns på stranden och i naturen - en perfekt kombination för en fantastisk atmosfär.

    Restauranger

    På restaurang Giardino möts du av modern design med vinterträdgård, terrass och utsikt över hotellets anlagda trädgård. En fantastisk frukostbuffé sätter tonen för dagen, medan restaurangen på kvällen förvandlas till en fantastisk à la carte-upplevelse.

    För en raffinerad atmosfär och ett urval av viner, gå till restaurang Belvedere som ligger i hotellets glaskupol. Njut av den magnifika utsikten över Östersjön och hotellets trädgårdar, tillsammans med skapelser av köksmästare Christian Raddatz och serviceteamet under ledning av restaurangdirektör Christian Reinholdt.

    Faciliteter

    Simma under en stjärnklar himmel, inomhus eller utomhus, i den uppvärmda poolen på cirka 28°C, komplett med vattenfallsdusch och motströmssystem. Du kan njuta av skönhetsbehandlingar och massage eller varva ner i bastun.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Strandidyll Heringsdorf

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Strandidyll Heringsdorf

      Boka din golfresa till Strandidyll Heringsdorf

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov