Hotell Schloss Edesheim

Edesheim, Tyskland
  • Från €464/3 nätter

Overview

Hotell Schloss Edesheim

Hotel Schloss Edesheim är ett 4-stjärnigt boende som ligger i en 5 hektar stor park med vingårdar och fontäner. Hotellet är en oas av lugn och njutning. Den unika historiska atmosfären, i kombination med personlig service, garanterar att du får en oförglömlig vistelse. Njut av medelhavsstilen i den eleganta atmosfären på Schloss Edesheim.

Edesheim är en charmig vinby som ligger inbäddad i ett pittoreskt kuperat landskap vid foten av Pfälzerwald och direkt på den tyska vinvägen. Edesheim ligger långt från trafikerade vägar, mitt i hjärtat av en naturskön region som är känd för frukt- och vinodling, och erbjuder allt om du letar efter lugn och idylliskt lugn. I de omgivande områdena hittar du de pittoreska vinbyarna Rhodt och St Martin, med sina många rustika vintavernor.

Kontakt Hotell Schloss Edesheim

Kontakt Hotell Schloss Edesheim direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Hotell Schloss Edesheim

    Golf på den tyska vinrutten

    Hotell Schloss Edesheim

    Golf på den tyska vinrutten

    3 x övernattning i ett bekvämt gästrum
    3 x frukost från den rikliga buffén
    En golfgåva vid ankomsten
    Användning av bastuavdelningen
    2 x 3-rätters gourmethalvpension (1 kväll på fritiden)
    2 x greenfee i våra partnergolfklubbar: Dreihof Golf Club i Essingen, Golfgarten German Wine Route i Dackenheim eller Golfclub Pfalz i Neustadt a.d.W.

    Priser per person:
    464 euro i dubbelrum
    489 euro i dubbelrum deluxe
    509 euro i enkelrum
    549 euro i en svit

    För utslagstider under veckan finns en rabatt på 20,00 € per person och bana.

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 464 EUR

    Detaljerad information om Hotell Schloss Edesheim

    Boende

    När du bor på Schloss Edesheim bor du i rum eller sviter som är rymliga och individuellt utformade. Alla rum och sviter är utsökt inredda med italienska designmöbler i Biedermeier-stil och erbjuder en enastående utsikt över de pittoreska omgivningarna.

    Med badrum i marmor, TV, minibar, hårtork och telefon på rummet har du allt du behöver. Om du har några andra önskemål är du alltid välkommen att kontakta personalen för att få hjälp.

    Restauranger

    Tillbringa oförglömliga stunder i den eleganta atmosfären i Schloss Edesheims gourmetrestaurang. Oavsett om du befinner dig i den mysiga interiören i den eleganta restaurangen eller på terrassen på den parkliknande innergården kan du verkligen koppla av och skämma bort dig själv.

    Gästerna bjuds på en unik atmosfär som framhävs av vackra väggmålningar och en antik öppen spis. Varje kväll, utom söndag och måndag, erbjuds en gourmetmeny som ändras varje månad med härliga kreationer av högsta kaliber.

    På måndag och söndag vid lunchtid kan du fortfarande njuta av kulinariska överraskningar från slottets kök. Du kan njuta av lätta, smakrika medelhavsrätter och lokala specialiteter som exklusivt finns tillgängliga från gourmetmenyn.

    Hela upplevelsen kompletteras av den uppmärksamma och trevliga servicen från personalen, som ser till att gästerna bjuds på pfalziska viner (inklusive några från hotellets egen vingård, Schloss Edesheim) och italienska viner av hög kvalitet från slottets egen vinkällare.

    Golfbanor

    Med ett golfpaket på Schloss Edesheim har du tre fantastiska golfbanor att välja mellan: GC Dreihof i Essingen, Golfgarten Deutsche Weinstraße och GC Pfalz.

    GC Dreihof erbjuder en 27-hålsbana i utkanten av Pfälzerwald, i ett pittoreskt landskap omgivet av världsberömda vingårdar. Golfgarten Deutsche Weinstraß 27-hålsbana ligger cirka 136 meter över havet på den soliga Haardtrand. Med 1.800 soltimmar per år är det en av de mest väderstabila regionerna i Tyskland. Omgiven av skogar, ängar och fält, och nära vingårdar, hittar du GC Pfalz 18-håls mästerskapsbana.

    Begär ett personligt erbjudande från Hotell Schloss Edesheim

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Hotell Schloss Edesheim

      Boka din golfresa till Hotell Schloss Edesheim

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov