Parkhotel zum Stern

Oberaula, Tyskland
  • Från €64/1 natt

Overview

Parkhotel zum Stern

I hjärtat av Tyskland, i norra Hessen i Kurhessische Mountains, ligger det charmiga 4-stjärniga lantliga hotellet Parkhotel Zum Stern – den perfekta platsen för en avkopplande golfresa, belägen vid foten av Eisenberg, bort från allt, men ändå nära allt.

På Parkhotel Zum Stern får du allt – golf i vackra omgivningar, boende i mysiga rum, utsökt gastronomi och avkoppling i spaavdelningen och den natursköna omgivningen.

Kontakt Parkhotel zum Stern

Kontakt Parkhotel zum Stern direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Parkhotel zum Stern

    Parkhotel zum Stern

    1 x övernattning
    1 x frukost

    Tillägg för halvpension € 29,00 per natt
    Tillägg för enkelrum: €13,00 per natt

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 64 EUR

    Detaljerad information om Parkhotel zum Stern

    Boende

    Oavsett vilken byggnad du föredrar - huvudbyggnaden, lanthuset, gästhuset eller trädgårdshuset - är alla 72 mysiga och bekväma rum smakfullt inredda i lantlig stil. Byggnaderna ligger nära varandra i en vacker och fridfull omgivning på hotellområdet, där de gamla träden ger gott om skugga och naturlig charm. De flesta rum har en balkong där du kan njuta av den vackra utsikten. Varje rum har en liten vardagsrumsdel och är utrustat med telefon, TV och minibar. I badrummet finns en mjuk badrock, och det finns gratis Wi-Fi i alla byggnader.

    Restauranger

    Finns det något bättre sätt att börja dagen efter en god natts sömn än med en rejäl frukostbuffé i Parkhotel Zum Sterns mysiga restaurang, med ett brett urval av hälsosamma regionala specialiteter? Låt den vänliga och uppmärksamma personalen skämma bort dig med en rad läckra lokala och internationella rätter, nylagade av hotellets köksteam. På så sätt är du redo för en härlig dag på golfbanan!

    På Parkhotel Zum Stern strävar man alltid efter att servera regionala rätter med säsongsbetonade ingredienser. Vissa klassiska rätter finns på menyn året runt, medan andra ändras för att återspegla smakerna och atmosfären under respektive säsong. Ingredienserna kommer så långt det är möjligt från lokala eller regionala leverantörer. Oavsett om det är traditionell regional mat med lokala specialiteter, en grillbuffé i hotellets romantiska parkträdgård eller en festlig meny, garanterar köksmästaren och hans team att du får en härlig kulinarisk upplevelse.

    Faciliteter

    Hotellet erbjuder en oas av avkoppling omgiven av lummig grön natur. I hälsoavdelningen kan du skämma bort dig med massage, skönhetsbehandlingar, bastu, solarium, simning i inomhuspoolen eller ett besök i fitnesscentret.

    Golfbanor

    Parkhotel Zum Stern erbjuder en mängd olika golfpaket och kan också erbjuda golfpaket med golfundervisning, så att du kan bekanta dig med denna underbara sport eller förbättra ditt handikapp. De kan också hjälpa dig att boka tee-tider och andra golfrelaterade tjänster.

    Bara 3 km från Parkhotel Zum Stern hittar du en 18-håls golfbana, Kurhessen Golf Club Oberaula-Bad Hersfeld, som är en av de vackraste banorna i området. Oavsett om du är på en golfresa ensam, som ett par eller som en del av en grupp, har Bad Hersfeld gott om golfupplevelser att erbjuda.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Parkhotel zum Stern

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Parkhotel zum Stern

      Boka din golfresa till Parkhotel zum Stern

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov