Quality Hotel Grand Kristianstad

Kristianstad, Sverige
  • Från 1.090SEK/1 natt

Overview

Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger mitt i hjärtat av staden. Med ett oöverträffat läge omgivet av natur, shopping, restauranger och nöjen är det den perfekta basen för ditt besök i Kristianstad.

På Quality Hotel Grand Kristianstad bor du i stadens centrum men i lugna omgivningar, mitt emot Kristianstads mest värdefulla landmärke från 1628, Trefaldighetskyrkan. Du kan bekvämt och säkert parkera i garaget, som har direkt tillgång till hotellet. Tack vare det centrala läget är det bara några minuters promenad till butiker, gallerier, restauranger, grönområden och Kristianstads Vattenrike. Om du anländer med buss eller tåg ligger Quality Hotel Grand Kristianstad bara 150 meter från Kristianstads centralstation.

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x greenfee Skepparslövs GK

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 1.090 SEK

    Degeberga-Widtsköfle GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Degeberga-Widtsköfle GK

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x greenfee Degeberga-Widtsköfle GK

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 1.210 SEK

    Detaljerad information om Quality Hotel Grand Kristianstad

    Boende

    Rummen på Quality Hotel Grand Kristianstad erbjuder bekvämt boende. Rummen är ljust inredda med trägolv, bekväma sängar och ett badrum med dusch, vissa rum har även badkar.

    Restauranger

    I den mysiga restaurangen Grand Bar & Matsal kan du njuta av utsökt mat och dryck. Frukost och middag serveras i en elegant och bekväm miljö där du kan luta dig tillbaka och koppla av medan personalen tar hand om dina behov. Varför inte utmana dina vänner på en omgång shuffleboard, som är gratis för hotellets gäster?

    Faciliteter

    Quality Hotel Grand Kristianstad har ett fitnesscenter utrustat med motionscyklar, löpband, viktstänger, pilatesbollar, TRX-band och kettlebells. Om du föredrar att ta en löprunda finns kartor över lokala löprundor tillgängliga i receptionen. I hotellets relaxavdelning kan du koppla av efter en hektisk dag. Här finns en bastu och ett avkopplingsrum med en soffa och sittgrupp.

    Golfbanor

    I Quality Hotel Grand Kristianstads golfpaket kan du välja att spela på antingen Kristianstads Golfklubb eller Skepparslövs Golfklubb.

    • Skepparslövs Golfklubb är den näst äldsta golfklubben i Kristianstads kommun. Golfbanan öppnade 1986 och ritades av Rolf Collijn. Det är en 18-håls park- och skogsbana som ligger i ett pittoreskt läge på Nävlingeåsens sluttningar mot Kristianstad. Många hål är omgivna av stenmurar och banan präglas av gamla ekar och vidsträckta vyer. År 1996 påbörjades en långsiktig dräneringsplan som ledde till att flera nya vattenhinder byggdes för att göra banan mer intressant. År 1999 byggdes hål 9 om till ett par 4, vilket ytterligare förbättrade banan. År 2005 gjordes en omläggning av greenen på hål 10. Banan är öppen året runt, med tillfälliga greener och tees tillgängliga under vintermånaderna.
    • Kristianstads Golfklubb grundades 1924, alltså för nästan 100 år sedan! Golfbanan låg ursprungligen vid Rinkaby skjutfält mellan Kristianstad och Åhus, men på 1950-talet flyttade klubben till Åhus, där den nu erbjuder två banor av högsta kvalitet.

    Östra banan (f.d. Åhus Östra) renoverades för några år sedan och rankades 2020 som nummer 3 i Sverige och nummer 5 i Norden av Svensk Golf. Det är en exceptionell bana, både när det gäller layout och skick. East Course är utmanande och kräver strategiskt spel för att navigera de 81 bunkrarna som är strategiskt placerade över hela banan.

    Västra banan (f.d. Åhus Västra) invigdes 2006. En betydande renovering ägde rum i slutet av 2020 och i början av 2021, och banan öppnade i sin nya form i juni 2021.

    Det är svårt att jämföra de två banorna, eftersom de har helt olika egenskaper, men en sak är säker: båda golfbanorna erbjuder garanterat magiska upplevelser!

     

    Begär ett personligt erbjudande från Quality Hotel Grand Kristianstad

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Quality Hotel Grand Kristianstad

      Boka din golfresa till Quality Hotel Grand Kristianstad

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov