Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Fiskebäckskil, Sverige
  • Från 2.133SEK/1 natt

Overview

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Gullmarsstrand Hotell & Konferens är så nära havet i Bohuslän man kan komma, beläget på en utdragen pir med utsikt över öar och vikar i Gullmarsfjorden. Hotellets unika läge vid havet skapar en känsla av fullständigt lugn och närvaro.

Spela golf i en härlig skärgårdsmiljö – välj mellan Skaftö Golfklubb eller Lysekil Holma Golf. Tillbaka på Gullmarsstrand Hotell finns det möjlighet att koppla av och njuta av god mat som serveras i restaurangen med utsikt över havet.

Kontakt Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Kontakt Gullmarsstrand Hotell & Konferens direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Golfpaket inkl. Spa - 1 natt

    Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Golfpaket inkl. Spa - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x 2-rätters middag inkl. en öl eller ett glas av husets vin
    2 timmars tillgång till spa-avdelningen
    1 x greenfee Skaftö GK eller Lysekil Holma GK

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 2.133 SEK

    Detaljerad information om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Boende

    De 85 ljusa och rymliga rummen är alla smakfullt inredda med modern interiör och trägolv, och varierar i storlek och läge. Havsutsikten är verkligen unik - endast en badbrygga skiljer dig från saltvattenvågorna. En del av hotellet ligger högt uppe på berget och erbjuder en spektakulär utsikt.

    Restauranger

    På restaurang G serveras vällagade menyer som du kan avnjuta med havsutsikt. Köket arbetar med lokala råvaror och har en stor passion för att skapa mat på ett enkelt och okomplicerat sätt. Fisk och skaldjur är något av en specialitet; det är något speciellt med att få kräftor levererade med båt direkt till hotellets egen brygga.

    Faciliteter

    Fiskebäckskil är en av västkustens klassiska badorter, där traditionen lever vidare. Här kan du lämna alla bekymmer bakom dig, finna ro, koppla av och bara vara.

    Boka en stund i hotellets relaxavdelning, som omfattar Sinnenas Havsbad med två bastur och utomhuspoolen 38G, samt Sinnenas Relax, där du kan njuta av en inomhuspool och en bastu med endast en glasvägg som skiljer dig från havet. Du kan enkelt ta dig ut på piren för ett dopp i havet eller använda hotellets utomhusdusch.

    Både Sinnenas Relax och Sinnenas Havsbad har en åldersgräns på 15 år, utom mellan kl. 12.30 och 14.30 då barn är välkomna i Sinnenas Relax i sällskap med en vuxen.

    Golfbanor

    Skaftö Golfklubb erbjuder betydande utmaningar för golfare på alla nivåer. Den 18-håls golfbanan slingrar sig genom Bohusläns granitformationer, med överraskningar runt varje hörn och en fantastisk utsikt över havet. Allt detta ligger bara 5 minuters bilresa från hotellet.

    Lysekil Holma Golf erbjuder en modern golfbana, varsamt skulpterad in i det bohuslänska landskapet. Det är en av Sveriges nyaste banor med inspiration från skotsk golf, belägen i en vacker miljö bland berg, vatten och stora ekar - en riktig naturupplevelse väntar.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Gullmarsstrand Hotell & Konferens

      Boka din golfresa till Gullmarsstrand Hotell & Konferens

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov