Hestravikens Hotell

Sverige
  • Från 2.415SEK/1 natt

Overview

Hestravikens Hotell

Hestravikens Hotel ligger inbäddat i den täta småländska skogen nära Isaberg, vilket gör det till den perfekta basen för en härlig golfsemester i den vackra småländska regionen. Här kan du njuta av en pittoresk golfretreat med fantastisk utsikt över Algustorpasjön och Isaberg.

Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat Hestravikens Hotel till ett mysigt och lyxigt hotell. Den omgivande naturen, med det ikoniska 309 meter höga Isaberg, är verkligen inbjudande. I närheten hittar du olika vandringsleder, charmiga cykelvägar, mountainbikespår och vidsträckta skogar fyllda med bär, svamp, sjöar och vattendrag.

Kontakt Hestravikens Hotell

Kontakt Hestravikens Hotell direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Hestravikens Hotell

    Golfpaket - 1 natt

    Hestravikens Hotell

    Golfpaket - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukost
    1 x 3-rätters middag med välkomstdrink
    1 x greenfee Isabergs GK

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 2.415 SEK

    Detaljerad information om Hestravikens Hotell

    Boende

    Hotellrummen på Hestravikens Hotell har vacker utsikt och är belägna i olika trävillor samt i fristående stugor utspridda i trädgården. Varje rum har en egen möblerad terrass eller balkong.

    Rummen har minibar, TV, hårtork, badrum och gratis Wi-Fi. De Luxe-rummen är större, upp till 32 kvadratmeter, och har fyra sängar - en dubbelsäng och två enkelsängar som fälls ut från väggen. Superior-rummen i Herrgårdsvillan är också större och har ett badkar.

    Restauranger

    Restaurangen har en härlig atmosfär som ger en känsla av att komma in i ett vackert hem där allt har en personlig prägel - mysiga matsalar, lounger, en bar och en veranda som är utformad som en charmig vinterträdgård.

    Köket är hjärtat i Hestravikens Hotell och erbjuder läckra rätter som tillagas och presenteras med stor omsorg. Färska, säsongsanpassade råvaror, främst från lokala producenter och från naturens skafferi. Köket har rötter i svensk tradition samtidigt som det hämtar inspiration från medelhavets gastronomi.

    Faciliteter

    Hestravikens Hotell utökar sin spa-avdelning med en rad olika relaxmöjligheter som förväntas vara tillgängliga inom kort. Det kan handla om bastu, bubbelbad och massage.

    Golfbanor

    Isabergs Golfklubb är en av Sveriges största och mest natursköna golfanläggningar. Här finns två 18-håls skogsbanor, var och en med sin egen unika charm. Den ena banan är mer pittoresk och utmanande än den andra. Båda banorna har känslan av en skogs- eller parklandskapsmiljö. Några av hålen har också betydande vattenhinder, vilket ger dem en nästan havsnära karaktär.

    Begär ett personligt erbjudande från Hestravikens Hotell

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Hestravikens Hotell

      Boka din golfresa till Hestravikens Hotell

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov