Agerskov Kro & Hotell

Agerskov, Danmark
  • Från 795DKK/1 natt

Overview

Agerskov Kro & Hotell

Agerskov Kro och Hotel är ett charmigt historiskt värdshus som ligger i byn Agerskov på södra Jylland i Danmark. Värdshuset grundades på 1600-talet och kombinerar traditionell dansk gästfrihet med moderna bekvämligheter. Här finns rymliga rum, lyxlägenheter och renoverade bankett- och konferensutrymmen. Agerskov Kro är känt för sin varma atmosfär, utmärkta service och utsökta mat, och är ett populärt resmål för besökare som söker en blandning av historia och komfort.

Kontakt Agerskov Kro & Hotell

Kontakt Agerskov Kro & Hotell direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Agerskov Kro & Hotell

    Paket - 1 natt

    Agerskov Kro & Hotell

    Paket - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukost
    1 x middag

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 795 DKK

    Paket - 2 nätter

    Agerskov Kro & Hotell

    Paket - 2 nätter

    2 x övernattning
    2 x frukost
    2 x middag

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 1.435 DKK

    Detaljerad information om Agerskov Kro & Hotell

    Boende

    Agerskov Kro och Hotell erbjuder 53 charmiga rum i tre kategorier: standard, stor och lyx. År 2009 ersattes det intilliggande Degneboligen med fyra nya lyxlägenheter, var och en utrustad med ett spa-bad.

    Restauranger

    Agerskov Kro and Hotel erbjuder en härlig matupplevelse i hotellets restaurang, som är känd för sitt traditionella danska kök och sin varma atmosfär. Huvudrestaurangen på Agerskov Kro and Hotel serverar en varierad meny med fokus på danska och regionala rätter. Kockarna använder färska, lokala råvaror för att skapa en rad olika måltider, från klassiska smørrebrød (smörgåsar med öppet ansikte) till kraftigare rätter som stekt fläsk eller oxfilé. På menyn finns en mängd olika specialiteter, till exempel Chateaubriand à la Agerskov, som är kända för sin kvalitet och sina generösa portioner. Restaurangen anordnar ofta temakvällar, inklusive stora buffémiddagar som är populära bland gäster och lokalbefolkning. Dessa evenemang bjuder ofta på livemusik och dans, vilket skapar en livlig och trevlig atmosfär.

    Golfbanor

    Det finns flera utmärkta golfbanor inom ett rimligt köravstånd från hotellet som du kan utforska under din vistelse:

    • Vejen Golfklub: Vejen Golfklub ligger cirka 25 minuter bort med bil och erbjuder en 18-hålsbana i en naturskön miljö. Banan är känd för sin varierande layout, med en blandning av öppna fairways och skogsområden, som passar golfare på alla nivåer.

    • Haderslev Golfklub: Haderslev Golfklub ligger ca 30 minuter från Agerskov Kro och Hotel och är en 18-hålsbana med utmanande hål och vackra landskap. Klubben har en välkomnande atmosfär och är lämplig för både nybörjare och erfarna golfare.

    • Ribe Golfklub: Cirka 30 minuter bort ligger Ribe Golfklub med en 18-hålsbana med vattenhinder och intressant terräng. Klubben erbjuder en avslappnad miljö och en rad faciliteter för besökare.

    Dessa golfbanor erbjuder en rad olika golfupplevelser, från relativt enkla layouter till mer utmanande banor med olika hinder. Oavsett om du är en ivrig golfare eller en avslappnad spelare, hittar du lämpliga alternativ nära Agerskov Kro och Hotel.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Agerskov Kro & Hotell

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Agerskov Kro & Hotell

      Boka din golfresa till Agerskov Kro & Hotell

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov