Overview

Rusthållargården

Hotel Rusthållargården är ett charmigt och historiskt boutiquehotell som ligger i den pittoreska byn Arild på Kullabergshalvön i Sverige. Hotellet ligger i en vackert restaurerad fastighet och erbjuder en blandning av traditionell svensk arkitektur och moderna bekvämligheter, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär.

Med sina lummiga trädgårdar och panoramautsikt över havet är Rusthållargården en idyllisk tillflyktsort för den som söker lugn och naturskönhet. Det är perfekt för romantiska resor, familjesemestrar eller speciella evenemang och erbjuder en varm och välkomnande miljö för alla gäster.

Kontakt Rusthållargården

Kontakt Rusthållargården direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Rusthållargården

    Veckodagar - 1 natt

    Rusthållargården

    Veckodagar - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x 3-rätters middag
    1 x greenfee (välj mellan S:t Arild GK eller Mölle GK)

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 2.510 SEK

    Veckodagar - 2 nätter

    Rusthållargården

    Veckodagar - 2 nätter

    2 x övernattning
    2 x frukostbuffé
    2 x 3-rätters middag
    2 x greenfee (välj mellan S:t Arild GK eller Mölle GK)

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 5.020 SEK

    Detaljerad information om Rusthållargården

    Boende

    Hotel Rusthållargården erbjuder en rad olika boenden som är utformade för att ge gästerna komfort, charm och fantastisk utsikt. Varje rum och svit är omsorgsfullt inredda för att skapa en avkopplande atmosfär, samtidigt som fastighetens historiska karaktär bibehålls. Oavsett om du letar efter ett mysigt rum för en romantisk resa eller en rymlig svit för en familjesemester, hittar du den perfekta passformen på Hotel Rusthållargården.

    Restauranger

    Hotel Rusthållargården har en mängd olika matalternativ som är utformade för att tillgodose en rad olika smaker och tillfällen. Med fokus på att använda färska, lokala råvaror erbjuder hotellets restauranger gästerna en minnesvärd kulinarisk upplevelse som kombinerar traditionell svensk matlagning med innovativa inslag. Huvudrestaurangen på Rusthållargården är en destination i sig och erbjuder en sofistikerad matupplevelse i en varm och välkomnande miljö. Under de varmare månaderna sträcker sig restaurangen till en utomhusterrass, så att gästerna kan äta utomhus medan de njuter av skönheten i hotellets trädgårdar och havsutsikten. Förutom huvudrestaurangen erbjuder Rusthållargården mer avslappnade matalternativ och en välfylld bar.

    Faciliteter

    Hotellets hälsoavdelning är en perfekt plats för avkoppling och föryngring. Här finns en bastu och en utomhuspool, vilket ger gästerna en lugn miljö att varva ner i. Utomhuspoolen är omgiven av frodig grönska, vilket skapar en fridfull miljö för ett uppfriskande dopp under de varmare månaderna. Bastun är perfekt för att värma upp efter en dag med att utforska området eller bara för att koppla av och släppa taget om stress.

    Golfbanor

    I nordvästra Skåne finns det 31 golfbanor inom 40 minuters bilresa. Detta gör området till den näst mest golftäta regionen i världen. Här kan du spela golf nästan året runt och flera av banorna är bland de högst rankade i Sverige.

    Begär ett personligt erbjudande från Rusthållargården

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Rusthållargården

      Boka din golfresa till Rusthållargården

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov