Overview

Vox Hotell

Vox Hotel är ett elegant och modernt hotell beläget i hjärtat av Jönköping, Sverige, som erbjuder en ny och innovativ inställning till gästfrihet. Med sin slående arkitektur och livliga atmosfär lockar hotellet både affärs- och fritidsresenärer som söker en unik, bekväm och minnesvärd upplevelse.

Hotellets utmärkta läge gör det till en idealisk bas för att utforska Jönköpings många attraktioner. Vox Hotel ligger nära viktiga shoppingområden, kulturella landmärken och stadens livliga vattenfront, och ger gästerna enkel tillgång till ett brett utbud av aktiviteter och destinationer. Oavsett om du är intresserad av att utforska lokala butiker, äta på trendiga restauranger eller promenera längs Vätterns natursköna stränder finns allt inom räckhåll.

Kontakt Vox Hotell

Kontakt Vox Hotell direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Vox Hotell

    Paket - 1 natt

    Vox Hotell

    Paket - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukost

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 748 SEK

    Detaljerad information om Vox Hotell

    2715

    Boende

    Rummen på Vox Hotel är utformade med en modern estetik som kombinerar snygga linjer, eleganta möbler och djärva konstnärliga element. Gästerna kan välja mellan en mängd olika rumstyper, inklusive standardrum, superiorrum och sviter, som alla erbjuder en distinkt blandning av komfort och design. Rummen har högkvalitativa bekvämligheter som platt-TV, gratis Wi-Fi, premiumsängkläder och eleganta badrum med regnduschar. Många rum har en fantastisk utsikt över stadens silhuett eller den fridfulla sjön Vättern, vilket ger en lugn bakgrund för din vistelse.

    Restauranger

    Vox Hotel är stolt över sina livliga mat- och underhållningsalternativ. Restaurangen på plats serverar en varierad meny med både internationella rätter och lokala svenska specialiteter, tillagade med färska, lokala råvaror. Restaurangens moderna design och avslappnade atmosfär skapar en inbjudande stämning för frukost, lunch eller middag. Dessutom är hotellets trendiga bar en populär plats för både gäster och lokalbefolkningen och erbjuder ett brett urval av hantverkscocktails, viner och öl. Det är den perfekta platsen att varva ner efter en hektisk dag, oavsett om du umgås med vänner eller nätverkar med kollegor.

    Faciliteter

    För gäster som vill hålla sig aktiva under resan erbjuder Vox Hotel ett välutrustat fitnesscenter. Gymmet har ett urval av kardiomaskiner, styrketräningsutrustning och fria vikter, så att du kan behålla din träningsrutin under din vistelse. Fitnesscentret är tillgängligt för gästerna under hela dagen, vilket gör det enkelt att få in ett träningspass när det passar dig.

    Golfbanor

    Vox Hotel i Jönköping har ett utmärkt läge nära en mängd olika golfbanor som var och en erbjuder en unik upplevelse för golfentusiaster. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare som vill ha en avkopplande dag på fairways, är dessa golfbanor lättillgängliga från hotellet och erbjuder en blandning av spelstilar, vackra landskap och förstklassiga faciliteter.

    Begär ett personligt erbjudande från Vox Hotell

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Vox Hotell

      Boka din golfresa till Vox Hotell

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov