Overview

Strandhotellet Blokhus

Strandhotellet Blokhus ligger bara några hundra meter från de breda, vita sandstränderna på västkusten, vilket gör det till ett idealiskt val som ett hotell vid havet för romantiska själar och golfentusiaster. Hotellet utstrålar lyx och kvalitet och ligger bara 30 minuters bilresa från Aalborgs centrum och Aalborgs flygplats, samt bara några minuters bilresa från golfbanorna på Blokhus Golf Center.

Hotellet är nybyggt 2017, med respekt för den traditionella danska kusthotellstilen, med höga träpaneler, ljusa rum och vackra tapeter. Ingen detalj är för liten och inredningen, med sina moderna former och färger, kombinerar nya och gamla möbler med en blinkning till det förflutna.

Om du letar efter en underbar golfresa i lyxiga omgivningar är Strandhotellet Blokhus det perfekta valet. Uppmärksamhet på detaljer är uppenbar överallt, och du kan njuta av att spela golf på Blokhus Golf Center, som erbjuder tre olika banor.

Kontakt Strandhotellet Blokhus

Kontakt Strandhotellet Blokhus direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Strandhotellet Blokhus

    Golfpaket - 1 natt

    Strandhotellet Blokhus

    Golfpaket - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x 3-rätters middag i Restaurang Blå
    2 x greenfee (Välj mellan: Blokhus Golf Center, Aabybro Golfklubb eller Brønderslev Golfklubb)
    Fri tillgång till friskvård

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 1.350 DKK

    Detaljerad information om Strandhotellet Blokhus

    Boende

    Strandhotellet Blokhus erbjuder 37 rymliga och mysiga rum, alla unikt inredda med vackra tapeter och höga paneler. Varje rum har sin egen karaktär, men de delar alla en bekväm sittgrupp där du kan koppla av med en god bok. Våra handgjorda dubbelsängar kommer säkert att ge dig en vilsam natts sömn. Varje rum är också utrustat med antingen en balkong eller terrass, så att du kan koppla av efter en dag på golfbanan.

    I det historiska Kancelligård finns två lägenheter, vardera med tre vackert inredda och charmiga rum. Denna unika och historiska fastighet byggdes ursprungligen 1777 och har sedan dess blivit en skyddad historisk plats. Byggnaden har restaurerats med stor omsorg och har många klassiska arkitektoniska detaljer. Lägenheterna i Kancelligården är fullt möblerade och betjänas av Strandhotellet Blokhus. Inredningen och den öppna planlösningen skapar en ljus och hemtrevlig atmosfär. Fastigheten har det bästa läget i staden, med enkel tillgång till Nordsjön, Blokhus attraktioner och grönområden.

    Restauranger

    Lobbyn fungerar som hotellets bar och lounge, där du kan njuta av en kopp kaffe, ett lättare mellanmål eller kanske en drink före middagen. Under sommarmånaderna kan gästerna dra nytta av den unika innergården. Det skickliga köksteamet på Restaurang Blå skapar unika gastronomiska upplevelser. Med sitt läge på norra Jylland, nära Nordsjön, där några av Danmarks bästa fiskar fångas, spelar fisk och skaldjur naturligtvis en viktig roll på menyn. Lokalt uppfött kött och ekologiska grönsaker från närliggande gårdar betonas också på den säsongsbetonade menyn.

    Restaurangen på Strandhotellet är utformad för att vara den perfekta platsen för en härlig lunch eller en helkväll, både för hotellgäster och besökare. Vacker vit handgjord panel, ekplankor och en stor öppen spis skapar en stilfull miljö som ändå är avslappnad och bekväm. Strandhotellet bjuder även in till middag i orangeriet, där du kan avnjuta lunch eller middag med utsikt över den vackra innergården. På sommaren blir innergården den perfekta platsen för lunch eller middag, i en lugn miljö med träd, växter, blommor och en porlande bäck. På Restaurang Blå kan du njuta av vällagad mat med rötter i den danska badhotellstraditionen. Restaurangen serverar mat hela dagen, till frukost, lunch och middag, och är även öppen för gäster som inte bor på hotellet. Det begåvade kockteamet på Strandhotellet Blokhus är redo att förbereda dina måltider och ge en minnesvärd matupplevelse.

    Faciliteter

    Strandhotellet Blokhus hälsoavdelning har en uppvärmd pool med simträning och massagestrålar. Här finns också en kallvattendusch och en bastu, vilket gör det till den perfekta platsen för fullständig avkoppling för både kropp och själ efter en dag med aktiviteter på golfbanan. Massagestrålarna kan hjälpa till att lösa upp spänningar medan du lyssnar till det lugnande ljudet av strömmande vatten. Ta god tid på dig och njut av lugnet i bastun, där du kan uppleva de uppfriskande effekterna av bastuinfusioner. I wellnessavdelningen finns också ett välutrustat gym, och du kan boka en skön massagebehandling.

    Golfbanor

    Bara några minuters bilresa från Strandhotellet Blokhus ligger Blokhus Golfcenter, där du kan spela golf på tre olika banor, som alla passar olika nivåer och preferenser, i den fantastiska naturen på Danmarks nordjylländska västkust. På Blokhus Golfcenter hittar du en vacker och utmanande 18-hålsbana, en av Danmarks bästa Pay & Play-banor, och en 9-håls par-3-bana, vilket garanterar en varierad golfupplevelse. När du bokar en golfvistelse på Strandhotellet Blokhus får du en minnesvärd upplevelse. Hotellet är en modern och lyxig tillflyktsort vid havet med stor omsorg om detaljerna i både inredningen och det kulinariska utbudet.

    Kombinera detta med golf på det fantastiska Blokhus Golfcenter, så har du den perfekta golfresan.

    Begär ett personligt erbjudande från Strandhotellet Blokhus

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Strandhotellet Blokhus

      Boka din golfresa till Strandhotellet Blokhus

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov