Isaberg GK

Hestra, Sverige
  • Från 1.295SEK/1 natt

Overview

Isaberg GK

Upplev golf som aldrig förr på Isaberg Golfklubb, där vi stolt erbjuder två 18-hålsbanor i toppklass, var och en med sin egen unika karaktär och utmaningar. Våra banor ligger inbäddade i en fantastisk naturlig miljö och slingrar sig genom frodiga skogar, över mjuka kullar och längs lugna sjöar, vilket ger en visuellt fängslande och trevlig golfupplevelse.

Oavsett om du är här för en weekendresa, ett företagsevenemang eller en golfturnering, är Isaberg Golf Club engagerad i att ge en exceptionell upplevelse för varje gäst. Med våra vackra banor, enastående faciliteter och varma gästfrihet kommer du garanterat att få en minnesvärd tid både på och utanför greenerna. Följ med oss till Isabergs Golfklubb för ett golfäventyr utan dess like!

Kontakt Isaberg GK

Kontakt Isaberg GK direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Isaberg GK

    Golfpaket - 1 natt - vardag

    Isaberg GK

    Golfpaket - 1 natt - vardag

    1 x övernattning
    1 x frukost
    1 x greenfee (välj mellan båda rätterna)

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 1.295 SEK

    Detaljerad information om Isaberg GK

    Boende

    För den som vill förlänga sin vistelse erbjuder Isaberg Golfklubb en rad olika boendealternativ direkt på plats. Från mysiga lodger till välutrustade hotellrum kan du välja det boendealternativ som bäst passar dina behov. Att bo på klubben ger dig bekvämligheten att gå direkt ut på banan varje morgon, så att du kan få ut det mesta av din golfupplevelse.

    Restauranger

    Efter en dag på banan kan du njuta av en utsökt måltid på vår restaurang, där våra begåvade kockar tillagar en varierad meny för alla smaker. Oavsett om du är på humör för en rejäl måltid eller ett lättare mellanmål finns det gott om alternativ för att stilla din aptit. Restaurangen erbjuder också en bekväm miljö där man kan koppla av och umgås med vänner eller andra klubbmedlemmar.

    Faciliteter

    Förutom banorna erbjuder Isaberg Golfklubb utmärkta träningsmöjligheter, inklusive en rymlig driving range, putting greener och chippingområden. Dessa faciliteter är perfekta för uppvärmning inför en runda eller för att finslipa dina färdigheter under träningspassen.

    Golfbanor

    Isaberg Golfklubb har två olika 18-hålsbanor som var och en erbjuder en unik upplevelse när det gäller design, landskap och utmaningar.

    • Eastern Course är känd för sin traditionella parkdesign och erbjuder en blandning av öppna fairways och trädkantade hål. Banan erbjuder en balans av utmaningar, med strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder som kräver genomtänkt slagplacering. De ondulerade greenerna ökar svårighetsgraden och gör det viktigt för golfare att ha ett precist närspel. Trots utmaningarna är Eastern Course känd för sin spelbarhet, som tilltalar golfare på alla nivåer.
    • Western Course erbjuder en annorlunda upplevelse med sin mer kuperade terräng och dramatiska höjdskillnader. Här finns flera hål med betydande höjdskillnader som ger en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet. Den här banan är något längre och kräver större precision från tee på grund av smalare fairways och naturliga hinder. Western Course är perfekt för golfare som gillar en mer utmanande och visuellt slående miljö.

     

     

    Begär ett personligt erbjudande från Isaberg GK

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Isaberg GK

      Boka din golfresa till Isaberg GK

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov