Sunne Golfklubb

Sunne, Sverige
  • Från 490SEK/Greenfee

Overview

Sunne Golfklubb

Sunne Golfklubb ligger inbäddad i det natursköna landskapet i Värmland och erbjuder golfare en pittoresk upplevelse mot bakgrund av sjön Fryken. Med sin omsorgsfullt utformade layout ger varje hål golfare en fantastisk utsikt över den omgivande naturskönheten. Banan har en mängd olika utmaningar som garanterar en engagerande och minnesvärd runda för spelare på alla nivåer. Från välskötta fairways till utmanande greener lovar Sunne Golfklubb en golfupplevelse som kombinerar både njutning och uppskattning av den fantastiska svenska landsbygden.

Kontakt Sunne Golfklubb

Kontakt Sunne Golfklubb direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Sunne Golfklubb

    Greenfee

    Sunne Golfklubb

    Greenfee

    18 huller: 490 KR
    9 huller: 280 KR

     

     

    Från 490 SEK

    Detaljerad information om Sunne Golfklubb

    Boende

    Sunne Golfklubb, i samarbete med Nils Holgerssons Wärdshus, erbjuder 7 mysiga stugor belägna direkt med utsikt över golfbanan och sjön. Fem av stugorna har 3 bäddar och en bäddsoffa, medan de återstående två stugorna rymmer upp till tio gäster. Varje stuga är utrustad med ett fullt fungerande kök, badrum och en charmig terrass, så att du kan koppla av och njuta av den vackra utsikten efter en dag med golf.

    Restaurang

    Stugorna ligger bara ett kort golfslag från restaurangen, där du kan njuta av en utsökt frukostbuffé och välsmakande rätter under hela dagen. Om vädret tillåter rekommenderar vi att du äter på den mysiga terrassen, där du kan njuta av dina måltider utomhus med en fantastisk utsikt över golfbanan och sjön.

    Om du vill uppleva en av Värmlands vackraste golfbanor samtidigt som du bor i mysiga stugor precis vid golfbanan rekommenderas ett besök på Sunne Golfklubb.

    Golfbanor

    Sunne Golfklubbs 18-hålsbana är en typisk svensk skogs- och parkbana som sluttar ner mot sjön och erbjuder både många utmaningar och en fantastisk utsikt. Greenerna, som är kända för sin oklanderliga skötsel, är relativt lättillgängliga men exceptionellt snabba, och deras hastighet kan vara svår att mäta, så det är tillrådligt att ha detta i åtanke innan du gör ditt slag.

    Sunne Golfklubb är en vacker bana som passar golfare med alla handikapp och som erbjuder utmaningar för alla nivåer. Banan är definitivt värd ett besök och många golfare återvänder år efter år.

    Förutom den vackra golfbanan finns det också övningsgreener och en driving range. Bredvid drivingrangen finns också en kort 3-hålsbana som du kan använda för uppvärmning innan du börjar din golfrunda.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Sunne Golfklubb

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Sunne Golfklubb

      Boka din golfresa till Sunne Golfklubb

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov