Overview

Hotell Camiral

Hotel Camiral på Camiral Golf & Wellness Resort är en seriös utmanare till den bästa golfresorten i Spanien. Som rött vin och biff är det få saker som passar lika bra som 5-stjärnigt lyxboende och golfbanor i världsklass, och båda finns i överflöd på Camiral Golf & Wellness Resort. Hotel Camiral ligger bara 10 minuters bilresa från Girona flygplats och en timme norr om Barcelona, och allt är utformat med dig i åtanke. Hotellet andas modern lyx, den stilrena och eleganta designen inbjuder till avkoppling och servicenivån är av högsta klass. Vid sidan av det utmärkta hotellet finns två fantastiska banor, båda mer än värda en runda, men särskilt Stadium Course är verkligen något speciellt. Denna mästerskapsbana rankas som en av de bästa golfbanorna i Spanien och är ett måste i Europa. Hotel Camiral ligger i hjärtat av Camiral Golf & Wellness Resort, omgivet av spektakulära golfbanor och vackra landskap. Själva hotellet är en modern lyxikon, utformad för att tillgodose behoven hos de gäster som kommer för att bo på denna fantastiska resort.

Kontakt Hotell Camiral

Kontakt Hotell Camiral direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Hotell Camiral

    Golfpaket - 3 nätter

    Hotell Camiral

    Golfpaket - 3 nätter

    3 x övernattning på Hotel Camiral
    3 x frukostbuffé
    1 x greenfee Stadium Course
    1 x greenfee Tour-bana

    01/06 – 30/06
    690 EURO
    01/09 – 31/10
    755 EUR
    01/07 – 31/08
    790 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum deluxe

    Från 690 EUR

    Golfpaket - 5 nätter

    Hotell Camiral

    Golfpaket - 5 nätter

    5 x övernattning på Hotel Camiral
    5 x frukostbuffé
    2 x greenfee Stadium Course
    2 x greenfee Tour-bana

    01/06 – 30/06
    1.170 EUR
    01/09 – 31/10
    1.340 EURO
    01/07 – 31/08
    1.390 EUR

    Pris per person i delat dubbelrum deluxe

    Från 1.170 EUR

    Detaljerad information om Hotell Camiral

    Boende

    Hotel Camiral är rent, rymligt och stilfullt utrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig. Rummen på Hotel Camiral har gratis Wi-Fi, platt-TV med satellitkanaler, luftkonditionering, kaffebryggare samt eleganta och rymliga badrum.

    Restaurang

    Men det är när du kliver ut ur ditt rum som hotellet verkligen kommer att imponera på dig, med omfattande alternativ för att äta, dricka och koppla av när du inte är på golfbanan. Kulinariska läckerheter väntar på Hotel Camirals restaurang 1477, med möjlighet att äta inomhus eller utomhus. Här erbjuds utsökta europeiska rätter med en katalansk twist. När du är klar med din måltid kan du gå till Lounge Bar och prova de många exklusiva cocktails som erbjuds, eller smaka från den imponerande whiskysamlingen.

    Faciliteter

    För den ultimata avkopplingsupplevelsen kan du besöka Wellness Center och varva ner i hydroterapipoolen eller ta en paus i det örtinfuserade ångbadet. Wellness Center på Hotel Camiral erbjuder en rad olika spabehandlingar, var och en utformad för att säkerställa att du uppnår maximal avkoppling och lämnar känslan av att vara helt föryngrad. Ingen resa till Spanien skulle vara komplett utan att njuta av Medelhavssolen, och Hotel Camirals 25 meter långa pool är den perfekta platsen för att göra just det. Poolen har en egen bar som serverar utsökt mat och dryck, så det finns inget som hindrar dig från att varva ner helt.

    Golfbanor

    I det tidigare PGA of Catalunya, som nu bytt namn till Camiral, hittar du några av de bästa golfbanorna i Spanien. Båda banorna har rankats bland de 8 bästa banorna i Spanien.

    • Stadium-banan: Trots att Camiral Golf & Wellness Resort bara har varit öppen sedan slutet av 1990-talet har den etablerat sig på den exklusiva listan över Spaniens bästa, med hjälp av värdskapet för flera prestigefyllda nationella och internationella evenemang, både amatörer och professionella. Höjdpunkten kom när banan valdes ut för att vara värd för två European Tour-tävlingar inom 10 månader, Gene Sarazen World Open och Spanish Open. Stadium Course är kulmen på mer än ett decennium av planering och design av European Tour-legendarerna Angel Gallardo och Neil Coles och erbjuder en spännande golfrunda. Varje hål kan spelas från en av fem olika tee-positioner, vilket gör att även golfare med blygsamma handikapp kan njuta av resan. Det är dock från de bakre tees som Stadium Course verkligen visar tänderna. Stadium Course sträcker sig över 6.500 meter från den bakre tee-boxen och kräver gediget spel, men det handlar inte bara om styrka utan också om strategi. Stadium Course slingrar sig genom Pyrenéernas utkanter och har stora sjöar, trädkantade fairways som smalnar av på vissa ställen och välbunkerade greener som underhålls enligt högsta standard året runt. Allt detta kräver mycket eftertanke och strategi från tee, och med stor variation under hela rundan är golfutmaningen här dynamisk och oändligt underhållande.
    • Turneringskurs: Tour Course på Camiral Golf & Wellness Resort kan betraktas som lillebror till den episka Stadium Course, men underskatta inte det golftest som det erbjuder spelare som tar itu med denna bana. Med en längd på över 5.800 meter är Tour Course mycket mindre utmanande än sina berömda syskon, men den är precis lika njutbar. Fairways är mer förlåtande, men utslag måste fortfarande spelas med försiktighet, eftersom denna charmiga bana, liksom Stadium Course, är omgiven av majestätiska skogar, med strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder som lurar i de mest listiga positioner, vilket gör att inflygningsslag också kräver noggrant övervägande.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Hotell Camiral

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Hotell Camiral

      Boka din golfresa till Hotell Camiral

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov