Oliva Nova Beach & Golf Resort

Oliva, Spanien
  • Från €342/3 nätter

Overview

Oliva Nova Beach & Golf Resort

Oliva Nova Beach & Golf Resort har ett fantastiskt läge vid stranden, vilket ger den perfekta miljön för en avkopplande golfsemester under den spanska solen. Denna fantastiska fyrstjärniga resort erbjuder en mängd underhållningsalternativ, även när du inte spelar golf. Oavsett om du vill slappna av vid den vackra lagunformade poolen, koppla av på en solstol på stranden eller skämma bort dig själv på spaet är Oliva Nova det perfekta resmålet för din golfsemester. Omgiven av kilometervis av orörda stränder och sanddyner har den heltäckande Oliva Nova Resort allt som behövs på plats för att säkerställa en underbart avkopplande semester för både fritids- och golfentusiaster. Under den klarblå himlen pryds anläggningen av apelsinlundar och frodiga gröna trädgårdar, vilket ger den en vackert avskild och privat känsla.

Kontakt Oliva Nova Beach & Golf Resort

Kontakt Oliva Nova Beach & Golf Resort direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpaket - 3 nätter

    Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpaket - 3 nätter

    3 x övernattning
    3 x frukost
    2 x greenfee på Oliva Nova Golf Course

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 342 EUR

    Golfpaket - 5 nätter

    Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpaket - 5 nätter

    5 x övernattning
    5 x frukost
    4 x greenfee på Oliva Nova Golf Course

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 594 EUR

    Detaljerad information om Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Boende

    Alla 242 eleganta sviter är enkelt och smakfullt inredda och utrustade med moderna möbler av hög kvalitet. Uppmärksamhet på små detaljer gör stor skillnad på Oliva Nova, där den omtänksamma och uppmärksamma personalen strävar efter att se till att du får bästa möjliga upplevelse under din golfsemester.

    Restaurang

    Hotel Valle del Este erbjuder en utsökt buffé till både frukost och middag. Med "show cooking" ser de till att ingen detalj förbises vid tillagningen av rätterna, vilket gör att gästerna kan njuta av temakvällar året runt. Dessutom har gästerna tillgång till en stor terrass där de kan njuta av frukost och oförglömliga kvällar under bar himmel och njuta av det fantastiska klimatet i Almería. Hotellet är uppmärksamt på gästernas behov och ägnar särskild uppmärksamhet åt dem med specifika kostbehov. Därför erbjuder de ett brett urval av vegetariska och celiakivänliga rätter. Bredvid golfbanan ligger Restaurant - Pub Golf, som har en à la carte-restaurang och snackservering under hela dagen.

    Faciliteter

    På Oliva Nova har du tillgång till ett toppmodernt Technogym utrustat med den senaste utrustningen för omfattande träningspass. Spa- och hälsocentret har alla tänkbara faciliteter för att säkerställa avkoppling, inklusive en infinitypool, bastu, ångbad, turkiskt bad, jacuzzi och solarium. Dessutom kan olika behandlingar som massage, hydroterapi och balneoterapi ge den ultimata avkopplingsupplevelsen. Anläggningen har också en omfattande paddeltennisanläggning med 7 banor och topptränare.

    Golfbanor

    Att spela på en bana som designats av Seve Ballesteros är en upplevelse som man inte får missa. Den femfaldige majorvinnaren revolutionerade golfsporten med sitt otroliga närspel på banan och sin karisma utanför den. Oliva Nova Golf Course var en design som han var särskilt stolt över, och det är lätt att förstå varför. Banan är en klassisk resortbana och har inte mindre än 15 hål med vattenhinder, vilket gör den mycket estetiskt tilltalande. Seve Ballesteros har lyckats skapa 18 hål som är intressanta och utmanande för spelare på alla nivåer. Den relativt flacka terrängen gör banan lätt att promenera. Innan du går din runda har du möjlighet att finslipa dina färdigheter på några av de bästa träningsanläggningarna i landet. Här finns 25 konstgjorda mattor och en gräsyta med plats för 40 personer. För den som vill träna pitching och putting finns det också en kort 5-håls par 3-bana, perfekt för att träna wedgen. Anläggningen har också en utmärkt golfskola, där flerspråkiga team av ackrediterade PGA-proffs använder den senaste och bästa utrustningen för att förbättra färdigheterna hos alla golfare, från nybörjare till experter. När du är klar med din runda väntar det eleganta och lyxiga klubbhuset. Klubbhuset är perfekt placerat med utsikt över 1:a, 8:e och 10:e tee, så att du kan njuta av solen med en öl medan du njuter av den fantastiska utsikten. Denna anläggning är helt klart en av de bästa platserna för grupper och PRO-resor på grund av sina utmärkta träningsmöjligheter.

    Begär ett personligt erbjudande från Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Oliva Nova Beach & Golf Resort

      Boka din golfresa till Oliva Nova Beach & Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov