La Finca Resort

Spanien
  • Från €302/2 nätter

Overview

La Finca Resort

La Finca Resort ligger i det böljande landskapet på Costa Blanca och är hem för en av de finaste banorna i Spanien. Mästerskapsbanan är designad av den berömda Pepe Gancedo och är en mästerlig design som formar den kuperade terrängen till en rolig men utmanande layout, med de majestätiska Escotera-bergen som bakgrund. Anläggningen har ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över banan och välskötta trädgårdar. Här hittar du också en spektakulär restaurang och ett fantastiskt utbud av fritidsanläggningar, inklusive det överdådiga La Finca Spa

Kontakt La Finca Resort

Kontakt La Finca Resort direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till La Finca Resort

    Golfpaket - 2 nätter

    La Finca Resort

    Golfpaket - 2 nätter

    2 x övernattning
    2 x frukost
    2 x greenfee på La Finca Golf Course

    1/6 – 18/7 och 19/8 – 10/11:
    330 EUR
    19/7 – 18/8:
    360 EUR
    11/11 – 30/12:
    302 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 302 EUR

    Golfpaket - 4 nätter

    La Finca Resort

    Golfpaket - 4 nätter

    4 x övernattning
    4 x frukost
    3 x greenfee på La Finca Golf Course

    1/6 – 18/7 och 19/8 – 10/11:
    594 EURO
    19/7 – 18/8:
    654 EURO
    11/11 – 30/12:
    539 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 539 EUR

    Detaljerad information om La Finca Resort

    Boende

    La Finca Resort har totalt 120 rum, vackert inredda med alla bekvämligheter du kan önska dig och mer därtill. Några av rummen har en terrass, där gästerna kan njuta av fantastisk utsikt över golfbanan från sina egna solstolar. De rymliga rummen på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har modern design och är ljusa och vackert inredda. Alla rum har king size-sängar eller två dubbelsängar, vilket garanterar en vilsam natts sömn. De är också utrustade med LCD-TV med satellit-/kabelkanaler, internetuppkoppling, direkttelefoner och värdeskåp.

    Restaurang

    Restaurangen på Hotel La Finca Resort är en av de finaste i denna del av Costa Blanca och serverar ett brett urval av medelhavsmat till lunch och middag - och du kan också njuta av lättare förfriskningar på kaféet.

    Faciliteter

    Anläggningen har ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell med panoramautsikt över banan och välskötta trädgårdar. Här finns också en spektakulär restaurang och ett fantastiskt utbud av fritidsfaciliteter, inklusive det överdådiga La Finca Spa.

    Golfbanor

    Golf La Finca har 18 hål designade av den prestigefyllda spanska designern Pepe Gancedo och erbjuder generösa fairways och spektakulära greener. Att spela från back tees är en utmaning även för den skickligaste golfaren, men spelare på alla nivåer kan hitta sin komfortzon från någon av tee-boxarna. Trots att den inte är bland de äldsta banorna i Spanien har den under sin relativt korta existens byggt upp ett gott rykte tack vare spännande designelement, bland annat en ö-green. Den 6.900 meter långa banan har gott om vattenhinder, så det är bra att ta med några extra bollar, och även om den inte är överdrivet lång kan terrängens karaktär göra det lite tröttsamt att gå banan om du inte är redo för utmaningen, så det rekommenderas att ta med en buggy. La Finca rankas som en av de bästa banorna på Costa Blanca.

    Golfanläggningar:
    Under din vistelse på La Finca kan du dra nytta av golfakademin för att förbättra dina färdigheter eller värma upp före din runda på driving range, chippingområde, övningsbunkrar och putting green. Efter golfen är Club House Terraza den perfekta platsen att varva ner på, med en meny med ett brett urval av snacks, sallader, pizzor, smörgåsar eller hamburgare, tillsammans med ett stort utbud av uppfriskande drycker.

     

    Begär ett personligt erbjudande från La Finca Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för La Finca Resort

      Boka din golfresa till La Finca Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov