Diamond Country Club

Moosbierbaum, Österrike
  • Från €260/2 nätter

Overview

Diamond Country Club

Upplev magin i Österrikes enda European Tour Destination och bli förälskad i drömmen om att spela oförglömlig golf. Det är den noggranna uppmärksamheten på detaljer som skiljer Diamond Country Club från andra golfanläggningar. Små detaljer som blir synliga vid varje golfrunda, varje besök på någon av restaurangerna och varje vistelse på hotellet.

Kontakt Diamond Country Club

Kontakt Diamond Country Club direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Diamond Country Club

    All You Can Diamond - 2 nätter

    Diamond Country Club

    All You Can Diamond - 2 nätter

    2 x övernattning i Diamond Room – Vardagar
    2 x frukost
    2 x greenfee European Tour Diamond Course
    Obegränsad golf på Diamond Park Course (9 hål)

    Buggy: 44 EUR

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 260 EUR

    All You Can Diamond - 2 nätter Weekend

    Diamond Country Club

    All You Can Diamond - 2 nätter Weekend

    2 x övernattning i Diamond Room – Weekend
    2 x frukost
    2 x greenfee European Tour Diamond Course
    Obegränsad golf på Diamond Park Course (9 hål)

    Buggy: 44 EUR

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 350 EUR

    Detaljerad information om Diamond Country Club

    Boende

    Högsta kvalitet och innovation går som en röd tråd genom driften av hela anläggningen. "Koppla av, njut och lev" är mottot bakom Diamond Country Club, inspirerande och tydligt i varje detalj. Gästerna får en avkopplande paus från vardagen och kan njuta av de lyxiga men mysiga rummen på anläggningen.

    Restaurang

    Besök det förstklassiga köket tillsammans med utmärkt service. Här bjuds du på utsökt mat och dryck på samma plats där professionella golfare njuter av att koppla av efter en golfrunda. Wachau är känt för avkoppling och njutning. Dalen, dess viner och de regionala delikatesserna representerar ren livsglädje. Denna känsla utgör grunden för allt som man strävar efter att uppnå på Diamond Country Club. Oavsett om du vill avsluta dagen på en av restaurangerna efter en golfrunda eller bara vill njuta av en kulinarisk upplevelse, är Diamond Country Club den perfekta platsen för dig.

    Golfbanor

    Den välkände golfbanearkitekten Jeremy Perm förvandlade det unika Tullnerfeld till ett exceptionellt golflandskap. Diamond Course är hjärtat i anläggningen: en 18-håls mästerskapsbana som lockar stjärnspelare från European Tour år efter år. Dessutom finns 12-hålsbanan Diamond Country Course och 9-hålsbanan Diamond Park Course, en förstklassig allmän bana som erbjuder oförglömliga golfstunder runt den centralt belägna 10 hektar stora sjön.

    Ingenting är så exakt som greenkeeperns blad, som dagligen arbetar för att säkerställa underhåll och förbättring av anläggningens mittpunkt - den 18-hål långa European Tour Diamond Course. De tar noggrant bort buskar och grenar på och utanför fairways för att underlätta exakta slag - även från utmanande platser. Den korta, välskötta ruffen och de obefläckade greenerna möjliggör golf i toppklass, tillsammans med imponerande vattenhinder runt den centralt belägna 10 hektar stora sjön.

    Njut av den imponerande Diamond Course och följ i fotspåren av proffs på European Tour. Den familjevänliga 9-hålsbanan Diamond Park Course - den allmänna banan - är den perfekta platsen inte bara för nybörjare utan också för en extra runda eller träningspass. Den sofistikerade 12-hålsbanan Diamond Country Course inbjuder till avslappnade rundor under hela veckan och till ett snabbt spel under hektiska tider. Båda banorna fängslar spelare med förhållanden som är lika perfekta som de på European Tour-banan.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Diamond Country Club

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Diamond Country Club

      Boka din golfresa till Diamond Country Club

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov