Panorama Golf Resort

Kácov, Tjeckien
  • Från €150/1 natt

Overview

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort är en förstklassig golfdestination som ligger inbäddad i en pittoresk miljö och erbjuder en golfupplevelse i världsklass i en fantastisk naturlig omgivning. Anläggningen ligger på den natursköna landsbygden och har en mästerskapsgolfbana med 27 hål fördelade på tre olika niner: River, Forest och Meadows. En minnesvärd golfresa för spelare på alla nivåer.

Kontakt Panorama Golf Resort

Kontakt Panorama Golf Resort direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Panorama Golf Resort

    Play & Stay - 1 natt

    Panorama Golf Resort

    Play & Stay - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukost
    Obegränsad golf inkl. buggy (27 hål)
    Fritt inträde på övningsområdena med rangebollar

    Måndag – torsdag:
    150 EURO

    Fredag – söndag:
    159 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 150 EUR

    Detaljerad information om Panorama Golf Resort

    Boende

    Panorama Golf Resort erbjuder boende i lyxiga och bekväma rum. Förstklassig design tillsammans med vacker utsikt över golfbanan och det pittoreska Posázaví-landskapet skapar verkligen fantastiska omgivningar för din vistelse. I hjärtat av anläggningen finns 10 dubbelrum och 4 sviter, med plats för upp till fyra bäddar. Stilfullt inredda rum med unik utsikt över golfbanan ger gästerna en underbar miljö för golf, avkoppling och minnesvärda stunder.

    Restaurang

    Med en föredragen användning av lokalt odlade ingredienser är filosofin att utnyttja lokala produkter och återansluta till förfädernas gastronomiska rötter. Menyn är främst skapad kring produkter från ekogården Kozojedy, och Panorama Golf Resort anammar mottot "från gård till tallrik".

    Faciliteter

    Panorama Wellness ligger nära klubbhuset på Panorama Golf Resort och erbjuder avkoppling och lugn tack vare de omgivande trädgårdarna och skogen. Det nybyggda hälsocentret erbjuder tjänster och avkoppling för golfentusiaster såväl som andra besökare. Du hittar en inomhuspool, bubbelpool inomhus, bastu, ångbad, relaxrum och mycket mer.

    Golfbanor

    Unik mästerskapsbana med 27 hål (River, Forest & Meadows), utmärkta träningsanläggningar och professionell service ger alla golfare en enastående upplevelse, som framhävs av panoramautsikten över det omgivande landskapet.

    • Skog: Större delen av banan är omgiven av gamla träd med fantastisk utsikt över Posázaví och staden Kácov. Det är viktigt att noga överväga strategin för varje hål här, välja var man ska placera utslaget och vilken klubba man ska använda för att attackera greenen. Hål där det är möjligt att attackera växlar med hål där det är bäst att spela med försiktighet och ödmjukhet.
    • Ängarna: Det längsta av de nio hålen sträcker sig ut på ängar längs floden Sázava. Varje hål har sin egen magi, och du kommer att bli förtjust i landskapsvyerna och de oförglömliga par-3-hålen. Spelare som älskar att slå driver från tee kommer att ha en bra runda här. Det finns några hål där du verkligen kan slå den långt och skapa förutsättningar för en birdie eller eagle.
    • River- floden: Den kortaste och plattaste av de tre niohålsbanorna, River, slingrar sig runt floden Sázava och uppmuntrar spelarna att spela exakt mellan vattenhindren. Greenerna på båda par-5-hålen kan nås med andra slaget efter ett bra utslag. Vacker utsikt över klipporna i floddalen ger en härlig bakgrund och gör rundan komplett.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Panorama Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Panorama Golf Resort

      Boka din golfresa till Panorama Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov