Golf Hotell Castelconturbia

Localita' Bindellina, Italien
  • Från €394/3 nätter

Overview

Golf Hotell Castelconturbia

Golf Hotel Castelconturbia är en fängslande tillflyktsort som ligger inbäddad i det pittoreska landskapet i norra Italien och erbjuder en sömlös blandning av lyx, avkoppling och fantastisk utsikt. Detta hotell ligger mot Monte Rosa och de majestätiska Alperna och erbjuder en idyllisk miljö för gäster som söker lugn och naturskönhet.

Gästerna kan njuta av hotellets lugna atmosfär och njuta av panoramautsikt från sina rum, som visar det hisnande landskapet i de omgivande bergen och den frodiga grönskan. Oavsett om du är golfentusiast eller bara vill koppla av i en lugn miljö, lovar Golf Hotel Castelconturbia en minnesvärd vistelse med sin oklanderliga service och uppmärksamhet på detaljer.

Kontakt Golf Hotell Castelconturbia

Kontakt Golf Hotell Castelconturbia direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Golf Hotell Castelconturbia

    Golfpaket - 3 nätter

    Golf Hotell Castelconturbia

    Golfpaket - 3 nätter

    3 x övernattning
    3 x frukost
    3 x 2-rätters middag
    2 x greenfee på Castelconturbia Golf Course (vardagar)

    1/11 – 17/11:
    394 EURO
    16/7 – 31/8:
    415 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 394 EUR

    Golfpaket - 4 nätter

    Golf Hotell Castelconturbia

    Golfpaket - 4 nätter

    4 x övernattning
    4 x frukost
    4 x 2-rätters middag
    3 x greenfee på Castelconturbia Golf Course (vardagar)

    1/11 – 17/11:
    556 EURO
    16/7 – 31/8:
    585 EURO

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 556 EUR

    Detaljerad information om Golf Hotell Castelconturbia

    Boende

    Hotellet har 19 vackert inredda rum, vart och ett utformat för att utstråla elegans och komfort. Alla rum är utrustade med moderna bekvämligheter som eget badrum, luftkonditionering, satellit-TV, värdeskåp och gratis höghastighets-WiFi.

    Restaurang

    Restaurangen har en täckt terrass med magnifik utsikt över tre golfbanor. Här kan du njuta av specialiteter från både regionala och internationella kök, tillsammans med viner av högsta kvalitet från den omfattande vinkällaren. Restaurangens läge garanterar en exceptionellt trevlig matupplevelse, oavsett om du väljer den pittoreska utsikten från terrassen eller den raffinerade atmosfären vid den öppna spisen, allt mitt i naturens lugna ljud. Endast förstklassiga råvaror från lokala producenter används. I poolområdet finns en snackbar där du kan beställa en Club Sandwich eller en lättare maträtt att avnjuta med en uppfriskande drink.

    Faciliteter

    Efter en intensiv dag med golf kan du koppla av i den stora utomhuspoolen som ligger i trädgården. Ladda upp kropp och själ med perfekt avkoppling i en behaglig miljö. Besök dessutom en av de många vingårdarna i området och fördjupa dig i den fascinerande historien medan du smakar på de gyllene dropparna.

    Golfbanor

    Golf Club Castelconturbia, som designades av Robert Trent Jones, debuterade 1984 och är erkänd som en av Italiens finaste banor. Tre slingor med 9 hål vardera - Gold, Blue och Red - kan kombineras för att skapa varierande spelupplevelser. Klubben erbjuder utmärkta träningsmöjligheter, inklusive en driving range med 30 bäddar och en 18-håls putting green. Den mest prestigefyllda kombinationen på Castelconturbia, Blue and Gold-banorna, sträcker sig över 6200 meter från back tees. Den böljande banan utgör en betydande utmaning med många vattenhinder som ligger och väntar. Låt dig inte luras av stora gröna blad; de är svåra att läsa och kan vara oförlåtande.

     

    Begär ett personligt erbjudande från Golf Hotell Castelconturbia

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Golf Hotell Castelconturbia

      Boka din golfresa till Golf Hotell Castelconturbia

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov