Overview

Druids Glen Resort

Druids Glen Resort ligger i County Wicklow, känt som ”Irlands trädgård”, och är omgivet av frodiga skogar, orörda sjöar och gröna dalar. Här erbjuds en lugn tillflyktsort bara 30 minuter söder om Dublin. Anläggningens hängivenhet till gästfrihet och dess fantastiska läge mitt i Wicklow Mountains skapar en verkligt minnesvärd upplevelse för gästerna.

Kontakt Druids Glen Resort

Kontakt Druids Glen Resort direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Druids Glen Resort

    Golfpaket - 1 natt med 2 x greenfee

    Druids Glen Resort

    Golfpaket - 1 natt med 2 x greenfee

    1 x övernattning
    1 x frukost
    1 x greenfee på Druids Glen Course
    1 x greenfee på Druid Heath Course

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 400 EUR

    Golfpaket - 2 nätter med 2 x greenfee

    Druids Glen Resort

    Golfpaket - 2 nätter med 2 x greenfee

    2 x övernattning
    2 x frukost
    1 x greenfee på Druids Glen Course
    1 x greenfee på Druid Heath Course

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 510 EUR

    Detaljerad information om Druids Glen Resort

    Boende

    Druids Glen Hotel & Golf Resort har 145 rymliga rum och sviter. Dra dig tillbaka till avskildhet i ett av dessa expansiva rum, där komfort och diskret lyx är högsta prioritet. Alla rum har extra bekväma sängar, individuellt reglerbar luftkonditionering, platt-TV, gratis mineralvatten och WiFi, mjuka badrockar och tofflor, te- och kaffefaciliteter samt lyxiga toalettartiklar. På Druids Glen är de små sakerna verkligen viktiga.

    Restaurang

    Njut av en middag i den eleganta och luftiga omgivningen på Hugo's Restaurant, som har två AA Rosettes (en kvalitetsstämpel i England och Irland) och erbjuder en fantastisk kulinarisk upplevelse med färska irländska ingredienser. Rummet är minimalt och elegant inrett. Garden Rooms and Bar, med en AA Rosette, har en hisnande utsikt över den berömda 13:e greenen på Druids Glen Golf Course. Trädgårdsrummen har vackert utformade specialdesignade möbler. En imponerande terrass fullbordar scenen för en avslappnad och informell matupplevelse i "Irlands trädgård". Det fantastiska klubbhuset är en del av det vackra Woodstock House från 1500-talet och erbjuder en avslappnad matupplevelse med utsikt över Druids Glen Golf Course. Druids Glen Clubhouse erbjuder en avslappnad meny för alla och en komplett bar.

    Faciliteter

    Gå in i det exklusiva Spa på Druids Glen Hotel & Golf Resort och upplev ett härligt lugn som levereras av deras specialiserade team av terapeuter. Gästerna på Spa at Druids Glen kan också njuta av faciliteterna på Druids Glen Health Club, som har utsikt över de hisnande omgivningarna. Njut av ett uppfriskande dopp i den 18 meter långa poolen, följt av en stund i jacuzzin, bastun eller ångbastun. När behandlingen är klar kan du koppla av i relaxrummet, den perfekta platsen för att rensa tankarna och varva ner, med förfriskningar och en lugn atmosfär.

    Golfbanor

    • Druids Glen-banan: Från den skog som en gång var druidernas hem har Pat Ruddy och Tom Craddock skapat ett mästerverk med många spektakulära hål. Den kanske mest kända är den 12:e, där golfarna spelar över "den berömda blomsterrabatten" som är formad som ett keltiskt kors. Men det här hålet är bara en av många klassiker.
    • Druids Heath Course: Även om Druids Heath Course är relativt ny har den redan väckt stor uppmärksamhet i golfvärlden. Med en blandning av hedmark, parkmark och links har den blivit en av de mest spännande och innovativa golfbanor som byggts under de senaste åren, vilket ytterligare förstärker Druids Glens rykte som en förstklassig golfdestination.

    Begär ett personligt erbjudande från Druids Glen Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Druids Glen Resort

      Boka din golfresa till Druids Glen Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov