Top Choice

Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

Hohenstein, Tyskland
  • Från €179/1 natt

Overview

Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

Hofgut Georgenthal Resort är ett 4-stjärnigt superiorhotell beläget i den tyska Taunusregionen, som drivs med tradition och kärlek. Här finns allt en golfentusiast kan önska sig: en exceptionell golfbana, ett lyxigt spaområde, mysiga lounger med öppen spis och enastående regional mat. Golfanläggningen är bekvämt belägen nära två tyska storstäder, Frankfurt och Wiesbaden, omgiven av grönskande skogar i en lugn oas där du kan njuta fullt ut av din golfresa.

Hofgut Georgenthal Resort är en ny tysk golfanläggning som ligger i historiska omgivningar nära Limes, den tidigare romerska gränsen, som nu finns med på UNESCO:s världsarvslista. Hotellbyggnaderna ligger i en gammal lantgård från 1962, som renoverades och öppnades som hotell år 2000. För att bevara traditionerna har hotellet ett eget Limes-museum. Dessutom kan gästerna uppskatta de utställda konstverken som finns både i lobbyn och restaurangen.

Kontakt Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

Kontakt Hofgut Georgenthal Semesteranläggning direkt idag, och få ett gratis erbjudande för din nästa golfresa.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din information:

    Datum för ankomst: Datum för återresa:

    Antal personer?

    Upplev golfpaket med prisgaranti till Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

    Liten Golf-Time-Out - 1 natt

    Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

    Liten Golf-Time-Out - 1 natt

    1 x övernattning
    1 x frukostbuffé
    1 x greenfee inkl. vagn och halvvägs mellanmål
    1 x golfpaket (birdiebok, 50 rangebollar och förvaring av bag)
    Fri tillgång till wellnessavdelningen med pool, bastu, fitness- och relaxrum

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 179 EUR

    Golf-Time-Out - 2 nätter

    Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

    Golf-Time-Out - 2 nätter

    2 x övernattning
    2 x frukostbuffé
    2 x greenfee inkl. vagn och halvvägs mellanmål
    1 x golfpaket (birdiebok, 50 rangebollar och förvaring av bag)
    Fri tillgång till wellnessavdelningen med pool, bastu, fitness- och relaxrum

    Pris per person i delat dubbelrum

    Från 329 EUR

    Detaljerad information om Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

    Boende

    Hofgut Georgenthal Resort är en idyllisk tillflyktsort som ligger inbäddad i Taunus kullar. Hotellets 40 rum är elegant inredda med fokus på natur och konst. Rummen är rymliga och har utsikt över det vackra omgivande landskapet. Välj mellan nyrenoverade deluxe-rum, lyxiga lägenheter med eget kök, stora sviter eller mysiga komfortrum.

    Restaurang

    På Hofgut Georgenthal Resort kan du njuta av en kulinarisk semester precis som du vill - en avslappnad måltid med golfkompisar, en romantisk middag med levande ljus eller middag under bar himmel på terrassen. Menyn är regional och tillagas med de finaste lokala ingredienserna. Restaurang Georgios serverar läckra gourmeträtter i eleganta miljöer, antingen vid den öppna spisen, i burspråket med utsikt över den gröna dalen eller på den idylliska terrassen. Klubbloungen är öppen för alla måltider och erbjuder panoramautsikt över golfbanan och den omgivande naturen. Du kan också välja att äta middag på restaurangens innergårdsterrass, som är hjärtat i Hofgut Georgenthal Resort.

    Faciliteter

    I spa- och fitnessavdelningen glömmer man snabbt bort vardagens stress och jäkt. Ta ett dopp i inomhuspoolen med motströmssystem och massagestrålar. Värm upp dig i den finska bastun. Koppla av på terrassen och låt solens strålar värma din kropp på gräsmattan framför spaavdelningen. Du kan också boka en lyxig massage som en perfekt avslutning på en dag på golfbanan.

    Golfbanor

    Inför säsongen 2016 öppnade golfbanan på Hofgut Georgenthal Resort. Den anses vara en av Tysklands vackraste golfbanor och i kombination med det lyxiga golfhotellet skapas den perfekta miljön för en golfresa i centrala Tyskland. Golfparadiset i Taunusregionen får hjärtat att slå snabbare även hos erfarna golfare. Den 18-håls golfbanan är utformad som en amfiteater runt hotellet. Det böljande landskapet gör golfbanan mycket intressant och erbjuder stor variation i spelet. Trots att banan erbjuder många utmaningar är den spelbar för golfare på alla nivåer. Den kuperade terrängen erbjuder upprepade gånger vackra utsiktspunkter över området. Golfbanan designades av den tyske banarkitekten Christian Althaus och har klassiska inland-links-egenskaper. Arkitekten hämtade inspiration från traditionella golfbanor i Skottland samt från områdets karaktärsdrag som Limes, fruktträdgårdar och vatten. Trots att golfbanan är relativt ny har den redan säkrat en plats på listan över de bästa golfbanorna i Tyskland, där den debuterar på plats 34 och är den högst rankade nya golfbanan i topp 100.

    Begär ett personligt erbjudande från Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din information




      När vill du resa?


      Mer information




      Se platsen för Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

      Boka din golfresa till Hofgut Georgenthal Semesteranläggning

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov