Roganstown Hotel & Country Club

Sverd, Irland
  • Fra €165/1 natt

Overview

Roganstown Hotel & Country Club

Roganstown Hotel & Country Club er et elegant golfresort med to 18-hulls golfbaner, som ligger bare 10 minutters kjøring nord for Dublin lufthavn i Swords. Hotellet ligger på en historisk landeiendom fra begynnelsen av 1800-tallet. I årenes løp har bygningen blitt nennsomt restaurert, og mange av de vakre georgianske detaljene er bevart.

Kontakt Roganstown Hotel & Country Club

Kontakt Roganstown Hotel & Country Club direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Roganstown Hotel & Country Club

    1 natt med lek og opphold

    Roganstown Hotel & Country Club

    1 natt med lek og opphold

    1 x overnatting
    1 x full irsk frokost
    1 x greenfee

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 165 EUR

    Detaljert informasjon om Roganstown Hotel & Country Club

    Overnatting

    De 52 romslige rommene på Roganstown Hotel & Country Club er smakfullt innredet i varme farger. Fra rommet ditt kan du nyte den vakre utsikten over golfbanene og våkne uthvilt etter en god natts søvn.

    Restauranter

    Den prisbelønte McLoughlin's Restaurant på Roganstown Hotel & Country Club er kjent for å servere moderne irske retter tilberedt med lokale råvarer av høy kvalitet. Start dagen med en solid frokost, og nyt en god middag ved den åpne peisen om kvelden. På søndager kan du nyte den tradisjonelle søndagssteken - en opplevelse du bare må prøve i Irland.

    O'Callaghan's Bar byr på snacks, deilige cocktailer, et bredt utvalg av whiskyer og kaldt fatøl. I sommermånedene kan du nyte en middag på terrassen med vakker utsikt. Når været ikke tillater utendørsaktiviteter, kan du slappe av innendørs i komfortable møbler.

    Fasiliteter

    I spaområdet på Roganstown Hotel & Country Club kan du slappe av med en svømmetur, varme deg opp i badstuen og dampbadet eller forbrenne kalorier i det moderne treningssenteret. Du har også mulighet til å bestille en massasje eller skjønnhetsbehandling, som gjør underverker for kropp og sjel etter en begivenhetsrik dag på golfbanen.

    Golfbaner

    Rett utenfor dørene til Roganstown Hotel & Country Club finner du to spennende 18-hulls golfbaner. Roganstown Golf Course, designet av den irske Ryder Cup-legenden Christy O'Connor Jnr, byr på en unik opplevelse der ikke to hull er like, og som krever bruk av alle køllene i golfbagen på grunn av den store variasjonen. Banen ligger langs elven Broad Meadow, og vann er en fremtredende del av banen - med vannhinder på alle hull unntatt seks.

    Swords Open Golf Course er den andre, litt kortere banen på Roganstown Hotel & Country Club. Denne relativt flate 18-hulls parkbanen har også vann som et sentralt element. Naturlige vannforekomster er strategisk integrert som farer, noe som byr på mange spennende utfordringer.

    I årenes løp har begge golfbanene på Roganstown Hotel & Country Club vært vertskap for en rekke prestisjetunge turneringer, både nasjonale og internasjonale, noe som vitner om banenes høye kaliber og standard.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Roganstown Hotel & Country Club

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Roganstown Hotel & Country Club

      Bestill golfreisen din til Roganstown Hotel & Country Club

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov