Der Lärchenhof

Erpfendorf, Østerrike
  • Fra €950/4 netter

Overview

Der Lärchenhof

Der Lärchenhof er et idyllisk 5-stjerners luksusresort som ligger ved foten av Alpene, bare 50 km fra Salzburg. Dette store golfanlegget kan skilte med egen 9-hulls golfbane og golfakademi, i tillegg til et luksuriøst spa-område. Hvis golfreisen går til Tyrol, kan denne perlen av et golfresort anbefales på det varmeste for alle golfentusiaster.

Kontakt Der Lärchenhof

Kontakt Der Lärchenhof direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Der Lärchenhof

    Golf und die 9 Löchlein

    Der Lärchenhof

    Golf und die 9 Löchlein

    4 x overnattinger
    4 x frokostbuffé
    4 x 6-retters middag
    1 x velkomstdrink
    2 x daglig greenfee (Der Lärchenhof eller Golf Kössen)
    1 x golfleksjon (50 min.)
    1 x ryggmassasje (25 min.)
    1 x gave (3 baller og en høygaffel)

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 950 EUR

    1 ukes golfakademi

    Der Lärchenhof

    1 ukes golfakademi

    7 x overnattinger
    7 x frokostbuffé
    7 x 6-retters middag
    1 x velkomstdrink
    5 dager med golfundervisning (2 timer per dag)

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.696 EUR

    Detaljert informasjon om Der Lärchenhof

    Overnatting

    Alle de koselige rommene og luksuriøse suitene er innredet i tradisjonell østerriksk stil, noe som gir deg en fredelig atmosfære der du kan slappe av og lade batteriene. De elegante rommene har en komfortabel dobbeltseng, et luksuriøst bad og en balkong med vakker utsikt.

    Restaurant

    På Der Lärcherhof starter du dagen med en overdådig frokostbuffé med mange sunne og økologiske alternativer. Om kvelden kan du nyte en utsøkt 6-retters gourmetmeny laget av de fineste lokale råvarene, servert i utsøkte omgivelser. I tillegg tilbyr restauranten ukentlige temamiddager, for eksempel tyrolske eller italienske bufféer. Som gjest på Der Lärcherhof kan du også velge å spise utendørs på restaurantens vakre terrasse, som byr på fantastisk utsikt over Alpene og golfbanen.

    Fasiliteter

    Der Lärcherhof har et overdådig spaområde på hele 3500 m2. Her finner du flere oppvarmede svømmebassenger og et vakkert avslapningsområde med luksuriøse vannsenger. I tillegg er det ulike badstuer og dampbad tilgjengelig. Høydepunktet i spaområdet er badstuhagen, som byr på en fantastisk utsikt over Alpene og de omkringliggende skogene. Du kommer til hagen via en rulletrapp, der du finner flere badstuhytter og et utendørs boblebad med utsikt over det fantastiske landskapet.

    Anlegget tilbyr også et bredt utvalg av andre sportsaktiviteter, inkludert tennis og tilgang til et stort treningssenter. Hvis du er interessert i å utforske naturen, finnes det mange turstier i området som gir deg en opplevelse av Alpene på nært hold.

    Golfbaner

    Der Lärchenhof har en vakker 9-hulls golfbane rett utenfor hotelldøren. I tillegg tilbyr golfklubben en 6-hulls Pay & Play-bane og et fantastisk treningsområde med driving range og flere greener for å finpusse nærspillet ditt, samt et prøvesenter.

    Fra hvert hull på golfbanen kan du nyte en fantastisk utsikt over Alpene, noe som gjør banen til en virkelig minneverdig opplevelse. Til tross for at banen ligger i et fjellområde, er det en flat parkbane som er omhyggelig vedlikeholdt og alltid i utmerket stand.

    Der Lärchenhof samarbeider med en rekke golfklubber i området, så hvis du ønsker å spille på en annen golfbane i Salzburg- eller Tyrol-regionen, er det mange muligheter for å gjøre det.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Der Lärchenhof

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Der Lärchenhof

      Bestill golfreisen din til Der Lärchenhof

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov