Strandidyll Heringsdorf

Heringsdorf, Tyskland
  • Fra €95/1 natt

Overview

Strandidyll Heringsdorf

Strandidyll Heringsdorf er et 4-stjerners superior middelhavsinspirert hotell som ligger på Insel Usedom i Mecklenburg-Vorpommern i Nord-Tyskland. Hotellets slående arkitektur utstråler harmoni og eleganse, og det har en fremtredende plass langs strandpromenaden på Usedom. Her er det enkelt å føle seg fantastisk, med god komfort, ypperlig gastronomi og PURIA Spa med et oppvarmet utendørsbasseng i hjertet av hotellparken. Golfentusiaster kan velge mellom 2 golfbaner, begge bare en 15-minutters kjøretur fra Strandidyll Heringsdorf.

Strandidyll viderefører Heringsdorfs storslåtte spa-tradisjon med unike, nye initiativer, og har en lobbyresepsjon som glitrer under en lysekrone laget av venetiansk Murano-glass. Den middelhavsinspirerte terrassen vender ut mot den anlagte parkanlegget, og en middag under glasskuppelen på Restaurant Belvedere er høydepunktet, med en spektakulær utsikt over Østersjøen. De moderne rommene og suitene gjenspeiler de varme tonene fra stranden og de naturlige omgivelsene.

Kontakt Strandidyll Heringsdorf

Kontakt Strandidyll Heringsdorf direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Strandidyll Heringsdorf

    Pakke - 1 natt

    Strandidyll Heringsdorf

    Pakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokost

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 95 EUR

    Detaljert informasjon om Strandidyll Heringsdorf

    Overnatting

    Rommene og suitene på Strandidyll Heringsdorf er romslige og har spektakulær utsikt over de naturskjønne omgivelsene. Nesten alle rommene har balkong med utsikt over den fantastiske, frodige og vakre hagen. For å forsterke opplevelsen er rommene utsmykket med elegante materialer som massivt treverk, som amerikansk kirsebærtre, og eksklusive steinoverflater på badene. Rommene er innredet i varme jordfarger som gjenspeiler fargene man finner på stranden og i naturen - en perfekt kombinasjon for å skape en god atmosfære.

    Restauranter

    I restauranten Giardino blir du møtt av moderne design med vinterhage, terrasse og utsikt over hotellets hageanlegg. En fantastisk frokostbuffé setter tonen for dagen, og om kvelden forvandles restauranten til en fantastisk à la carte-opplevelse.

    For en raffinert atmosfære og et utvalg av viner kan du gå til restaurant Belvedere, som ligger i hotellets glasskuppel. Nyt den fantastiske utsikten over Østersjøen og hotellets hage, sammen med kreasjonene til kjøkkensjef Christian Raddatz og serviceteamet under ledelse av restaurantdirektør Christian Reinholdt.

    Fasiliteter

    Svøm under stjernehimmelen, innendørs eller utendørs, i det oppvarmede bassenget på ca. 28 °C, komplett med fossefalldusj og motstrømsanlegg. Unn deg skjønnhetsbehandlinger og massasje, eller slapp av i badstuen.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Strandidyll Heringsdorf

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Strandidyll Heringsdorf

      Bestill golfreisen din til Strandidyll Heringsdorf

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov