Parkhotel zum Stern

Oberaula, Tyskland
  • Fra €64/1 natt

Overview

Parkhotel zum Stern

I hjertet av Tyskland, i Nord-Hessen i Kurhessische Berge, ligger det sjarmerende 4-stjerners landhotellet Parkhotel Zum Stern – det ideelle stedet for en avslappende golfferie, ved foten av Eisenberg, langt fra alt, men likevel i nærheten av alt.

På Parkhotel Zum Stern får du alt – golf i vakre omgivelser, overnatting i koselige rom, deilig gastronomi og avslapping i spaområdet og naturskjønne omgivelser.

Kontakt Parkhotel zum Stern

Kontakt Parkhotel zum Stern direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Parkhotel zum Stern

    Parkhotel zum Stern

    1 x overnatting
    1 x frokost

    Tillegg for halvpensjon € 29,00 per natt
    Tillegg for enkeltrom: € 13,00 per natt

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 64 EUR

    Detaljert informasjon om Parkhotel zum Stern

    Overnatting

    Uansett hvilken bygning du foretrekker - hovedbygningen, landstedet, gjestehuset eller hagehuset - er alle de 72 koselige og komfortable rommene smakfullt innredet i en landlig stil. Bygningene ligger tett inntil hverandre i vakre og fredelige omgivelser på hotellets område, der de gamle trærne gir rikelig med skygge og naturlig sjarm. De fleste rommene har balkong hvor du kan nyte den vakre utsikten. Alle rommene har en liten stue og er utstyrt med telefon, TV og minibar. På badet finner du en myk badekåpe, og det er gratis Wi-Fi i alle bygninger.

    Restauranter

    Finnes det noen bedre måte å starte dagen på etter en god natts søvn enn med en solid frokostbuffé i Parkhotel Zum Sterns koselige restaurant, som byr på et bredt utvalg av sunne regionale spesialiteter? La det vennlige og oppmerksomme personalet skjemme deg bort med et utvalg av deilige lokale og internasjonale retter som tilberedes av hotellets kjøkkenteam. På denne måten er du klar for en flott dag på golfbanen!

    På Parkhotel Zum Stern streber de alltid etter å servere regionale retter med sesongens råvarer. Noen klassiske retter står på menyen året rundt, mens andre skifter for å gjenspeile smakene og atmosfæren i den aktuelle sesongen. Ingrediensene kommer så langt det er mulig fra lokale eller regionale leverandører. Enten det er tradisjonell regional mat med lokale spesialiteter, en grillbuffé i hotellets romantiske parkhage eller en festlig meny, garanterer kjøkkensjefen og teamet hans at du får en herlig kulinarisk opplevelse.

    Fasiliteter

    Hotellet tilbyr en oase av avslapning omgitt av frodig, grønn natur. I velværeavdelingen kan du skjemme deg bort med massasje, skjønnhetsbehandlinger, badstue, solarium, en svømmetur i innendørsbassenget eller et besøk på treningssenteret.

    Golfbaner

    Parkhotel Zum Stern tilbyr en rekke golfpakker, og kan også tilby golfpakker med golfinstruksjon, slik at du kan bli kjent med denne fantastiske sporten eller forbedre ditt handicap. De kan også hjelpe deg med å bestille starttider og andre golfrelaterte tjenester.

    Bare 3 km fra Parkhotel Zum Stern finner du en 18-hulls golfbane, Kurhessen Golf Club Oberaula-Bad Hersfeld, som er en av de vakreste banene i området. Enten du er på golfreise alene, som par eller som en del av en gruppe, har Bad Hersfeld mange golfopplevelser å by på.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Parkhotel zum Stern

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Parkhotel zum Stern

      Bestill golfreisen din til Parkhotel zum Stern

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov