Quality Hotel Grand Kristianstad

Kristianstad, Sverige
  • Fra 1.090SEK/1 natt

Overview

Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger midt i hjertet av byen. Med en enestående beliggenhet omgitt av natur, shopping, restauranter og underholdning, er dette den perfekte basen for ditt besøk i Kristianstad.

På Quality Hotel Grand Kristianstad bor du midt i sentrum, men i rolige omgivelser, rett overfor Kristianstads mest verdsatte landemerke fra 1628, Trefaldighetskyrkan. Du kan parkere enkelt og sikkert i garasjen, som har direkte tilgang til hotellet. Takket være den sentrale beliggenheten er det bare noen minutters gange til butikker, gallerier, restauranter, grøntområder og Kristianstads Vattenrike. Hvis du kommer med buss eller tog, ligger Quality Hotel Grand Kristianstad bare 150 meter fra Kristianstad sentralstasjon.

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x greenfee Skepparslövs GK

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.090 SEK

    Degeberga-Widtsköfle GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Degeberga-Widtsköfle GK

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x greenfee Degeberga-Widtsköfle GK

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.210 SEK

    Detaljert informasjon om Quality Hotel Grand Kristianstad

    Overnatting

    Rommene på Quality Hotel Grand Kristianstad tilbyr komfortabel innkvartering. Rommene er lyst innredet med tregulv, komfortable senger og bad med dusj; noen av rommene har også badekar.

    Restauranter

    I den koselige restauranten Grand Bar & Matsal kan du nyte deilig mat og drikke. Frokost og middag serveres i stilfulle og komfortable omgivelser der du kan lene deg tilbake og slappe av mens personalet tar seg av dine behov. Hvorfor ikke utfordre vennene dine til et slag shuffleboard, som er gratis for hotellets gjester?

    Fasiliteter

    Quality Hotel Grand Kristianstad har et treningssenter utstyrt med ergometersykler, tredemøller, vektstenger, pilatesballer, TRX-bånd og kettlebells. Hvis du foretrekker å løpe, kan du få kart over lokale løperuter i resepsjonen. I hotellets avslapningsområde kan du slappe av etter en travel dag. Hotellet har badstue og et avslapningsrom med sofagruppe.

    Golfbaner

    I Quality Hotel Grand Kristianstads golfpakker kan du velge å spille på enten Kristianstads Golfklubb eller Skepparslöv Golfklubb.

    • Skepparslöv Golfklubb er den nest eldste golfklubben i Kristianstad kommune. Golfbanen åpnet i 1986 og ble designet av Rolf Collijn. Det er en 18-hulls park- og skogsbane som ligger pittoresk til i bakkene på Nävlingeåsen mot Kristianstad. Mange hull er omgitt av steinmurer, og banen er preget av gamle eiketrær og vidstrakt utsikt. I 1996 ble det satt i gang en langsiktig dreneringsplan, noe som førte til bygging av flere nye vannhinder for å gjøre banen mer interessant. I 1999 ble hull 9 omgjort til par 4, noe som gjorde banen enda bedre. I 2005 ble greenen på hull 10 omformet. Banen er åpen året rundt, med midlertidige greener og utslagssteder i vintermånedene.
    • Kristianstads Golfklubb ble stiftet i 1924, altså for nesten 100 år siden! Golfbanen lå opprinnelig på Rinkaby skytebane mellom Kristianstad og Åhus, men på 1950-tallet flyttet klubben til Åhus, der den nå tilbyr to baner av topp kvalitet.

    Østbanen (tidligere Åhus Östra) ble renovert for noen år siden og ble rangert som nummer 3 i Sverige og nummer 5 i Norden av Svensk Golf i 2020. Det er en eksepsjonell bane, både når det gjelder layout og tilstand. East Course er utfordrende og krever strategisk spill for å navigere gjennom de 81 bunkerne som er strategisk plassert over hele banen.

    Vestbanen (tidligere Åhus Västra) ble innviet i 2006. En omfattende renovering fant sted i slutten av 2020 og begynnelsen av 2021, og banen gjenåpnet i sin nye form i juni 2021.

    Det er vanskelig å sammenligne de to banene, da de har helt forskjellige egenskaper, men én ting er sikkert: Begge golfbanene byr garantert på magiske opplevelser!

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Quality Hotel Grand Kristianstad

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Quality Hotel Grand Kristianstad

      Bestill golfreisen din til Quality Hotel Grand Kristianstad

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov