Hotel Continental du Sud Ystad

Ystad, Sverige
  • Fra 1.495SEK/1 natt

Overview

Hotel Continental du Sud Ystad

Hotel Continental du Sud Ystad er Sveriges eldste hotell og har vært et hjem for livsnytere og kjendiser i nesten 200 år. Hotellet har en ideell beliggenhet midt i sentrum av Ystad, med utsikt mot sentralstasjonen, småbåthavnen og handlegaten. I tillegg har du nærhet til flere golfbaner i Sør-Skåne.

Kontakt Hotel Continental du Sud Ystad

Kontakt Hotel Continental du Sud Ystad direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Hotel Continental du Sud Ystad

    Golfpakke - 1 natt

    Hotel Continental du Sud Ystad

    Golfpakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x 3-retters middag
    1 x greenfee (velg mellom Ystad GK, Tomelilla GK eller Abbekås GK)
    Tilgang til trening

    Tillegg for ekstra greenfee: SEK 450 per greenfee

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1 495 SEK

    Detaljert informasjon om Hotel Continental du Sud Ystad

    Overnatting

    Alle rommene på Hotel Continental du Sud Ystad er individuelt innredet med spesialdesignede møbler og diskrete fargevalg. Skrivebordene er håndlaget på Österlen, og tekstilene er designet av Frejas Boning. Velg den romtypen som passer deg, blant kategorier som enkeltrom, dobbeltrom, deluxe-rom, juniorsuite og suite. Alle rommene er utstyrt med komfortable senger og et vakkert bad med eksklusive badeprodukter som er laget spesielt for hotellet.

    Hotellets grunnmur er kanskje over 200 år gammel, men interiøret og rommene er nylig pusset opp i en klassisk, men lys nordisk stil. Noen av rommene er utsmykket av utvalgte kunstnere, noe som gir dem et unikt særpreg, så ingen rom er helt like.

    Restauranter

    Hotellets hjerte er Brasserie du Sud, en rustikk bistro som byr på en gastronomisk opplevelse der New Yorks pulserende energi møter Paris' tidløse eleganse. Med klassisk fransk musikk i bakgrunnen er hvert måltid en reise, en levende matfilosofi der hver ingrediens og smak har sin egen stemme. Begynn reisen i restaurantens midtpunkt - baren, der bartenderne tilbyr et bredt utvalg av cocktailer, hver med sin egen historie.

    Når du setter deg ned for å spise, får du en kulinarisk reise som spenner fra "Gourmandises" til "Les Dessert". Restaurantens personale er der for å veilede deg gjennom menyen slik at du får den beste opplevelsen. Vil du dele et par retter, eller foretrekker du å utforske hele menyen? Det finnes ikke noe rett eller galt; menyen er utformet for å dekke dine behov og tilfredsstille dine smaksløker. Det omfattende vinkartet kan være overveldende, men den kunnskapsrike sommelieren hjelper deg med å navigere gjennom valgene. Len deg tilbake og føl deg som hjemme i restauranten.

    Brasserie du Sud er mer enn bare en restaurant; her blir du tatt med gjennom årstidenes smaker med retter som hyller lokale råvarer, nøye hentet fra Skånes gårder og åkre. Kom og nyt et måltid slik det er ment å oppleves - sammen.

    Golfbaner

    Brasserie du Sud, som ligger på Hotel Continental du Sud Ystad, har en gunstig beliggenhet i nærheten av flere golfbaner i Sør-Skåne. Her er noen av golfbanene som er tilgjengelige fra hotellet:

    • Ystad Golfklubb: Denne 18-hullsbanen ligger en kort kjøretur fra hotellet, og byr på en blanding av parkområder og kystnære omgivelser. Den er kjent for sine velholdte greener og naturskjønne utsikt, noe som gjør den til et populært valg blant golfentusiaster.

    • Abbekås Golfklubb: Denne 18-hullsbanen ligger ca. 20 minutter fra Ystad, og er en skjult perle med en avslappet atmosfære. Den har en variert layout med noen utfordrende hull og passer for golfere på alle ferdighetsnivåer.

    • Tomelilla Golf Club: Denne banen byr på en variert golfopplevelse med både en 18-hulls mesterskapsbane og en 9-hulls par-3-bane. Det ligger omtrent 30 minutter fra Brasserie du Sud, noe som gjør det til et praktisk alternativ for en dag på greenene.

    • Sjöbo Golfklubb: Denne 18-hullsbanen ligger ca. 40 minutter fra hotellet, og har en parklignende layout med vakker natur og en hyggelig spilleopplevelse. Det tilbyr en god balanse mellom utfordring og spillbarhet.

    Disse golfbanene byr på en rekke utfordringer og miljøer, slik at gjestene på Brasserie du Sud kan nyte en rekke golfopplevelser under oppholdet på Hotel Continental du Sud Ystad.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Hotel Continental du Sud Ystad

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Hotel Continental du Sud Ystad

      Bestill golfreisen din til Hotel Continental du Sud Ystad

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov