Agerskov Kro & Hotel

Agerskov, Danmark
  • Fra 795DKK/1 natt

Overview

Agerskov Kro & Hotel

Agerskov Kro og Hotel er en sjarmerende historisk kro som ligger i landsbyen Agerskov på Sør-Jylland i Danmark. Vertshuset ble etablert på 1600-tallet, og kombinerer tradisjonell dansk gjestfrihet med moderne bekvemmeligheter. Hotellet har romslige rom, luksusleiligheter og renoverte bankett- og konferanselokaler. Agerskov Kro er kjent for sin varme atmosfære, utmerkede service og utsøkte mat, og er et populært reisemål for besøkende som ønsker en blanding av historie og komfort.

Kontakt Agerskov Kro & Hotel

Kontakt Agerskov Kro & Hotel direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Agerskov Kro & Hotel

    Pakke - 1 natt

    Agerskov Kro & Hotel

    Pakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokost
    1 x middag

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 795 DKK

    Pakke - 2 netter

    Agerskov Kro & Hotel

    Pakke - 2 netter

    2 x overnattinger
    2 x frokost
    2 x middag

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.435 DKK

    Detaljert informasjon om Agerskov Kro & Hotel

    Overnatting

    Agerskov Kro og Hotel tilbyr 53 sjarmerende rom i tre kategorier: standard, stor og luksus. I 2009 ble den tilstøtende Degneboligen erstattet med fire nye luksusleiligheter, alle utstyrt med boblebad.

    Restauranter

    Agerskov Kro og Hotel tilbyr en herlig matopplevelse i restauranten på stedet, som er kjent for sin tradisjonelle danske mat og varme atmosfære. Hovedrestauranten på Agerskov Kro og Hotel serverer en variert meny med fokus på danske og regionale retter. Kokkene bruker ferske, lokale råvarer til å lage en rekke ulike retter, fra klassisk smørrebrød til mer solide retter som stekt svin eller indrefilet. Menyen inneholder en rekke spesialiteter, som for eksempel Chateaubriand à la Agerskov, som er kjent for sin kvalitet og sjenerøse porsjoner. Restauranten arrangerer ofte temakvelder, blant annet store buffémiddager som er populære blant gjester og lokalbefolkningen. Disse arrangementene byr ofte på levende musikk og dans, noe som skaper en livlig og hyggelig atmosfære.

    Golfbaner

    Det finnes flere utmerkede golfbaner i rimelig kjøreavstand fra hotellet som du kan utforske under oppholdet:

    • Vejen Golfklub: Vejen Golfklub ligger ca. 25 minutter unna med bil, og tilbyr en 18-hulls bane i naturskjønne omgivelser. Banen er kjent for sin varierte layout, med en blanding av åpne fairwayer og skogkledde områder, som passer for golfere på alle ferdighetsnivåer.

    • Haderslev Golfklub: Omtrent 30 minutter fra Agerskov Kro og Hotel ligger Haderslev Golfklub, en 18-hulls bane med utfordrende hull og vakkert landskap. Klubben har en innbydende atmosfære og passer for både nybegynnere og erfarne golfspillere.

    • Ribe Golfklub: Omtrent 30 minutter unna ligger Ribe Golfklub, som har en 18-hulls bane med vannhinder og interessant terreng. Klubben tilbyr et avslappet miljø og en rekke fasiliteter for besøkende.

    Disse golfbanene byr på en rekke ulike golfopplevelser, fra relativt enkle baner til mer utfordrende baner med ulike hindringer. Enten du er en ivrig golfspiller eller en uformell spiller, vil du finne passende alternativer i nærheten av Agerskov Kro og Hotel.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Agerskov Kro & Hotel

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Agerskov Kro & Hotel

      Bestill golfreisen din til Agerskov Kro & Hotel

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov