Best Western Hotel Royal

Malmö, Sverige
  • Fra 913SEK/1 natt

Overview

Best Western Hotel Royal

Velkommen til Best Western Hotel Royal – et koselig boutiquehotell som byr på dobbelt så mye varme og en vennlig, familiær atmosfære. Hotellet vårt er perfekt for reisende som setter pris på et personlig preg og et avslappet miljø. Hotellets førsteklasses beliggenhet er en av de fremste egenskapene. Vi ligger rett ved Malmös pittoreske kanal, noe som gir deg en naturskjønn utsikt og rolige omgivelser. Bare en kort spasertur unna ligger det travle Lilla Torg, et livlig torg fylt med noen av Malmös beste restauranter, barer og kafeer. Dette gjør det enkelt for deg å gå ut og nyte den lokale kulinariske scenen eller ta en drink om kvelden.

Kontakt Best Western Hotel Royal

Kontakt Best Western Hotel Royal direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Best Western Hotel Royal

    Pakke - 1 natt

    Best Western Hotel Royal

    Pakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokost

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 913 SEK

    Detaljert informasjon om Best Western Hotel Royal

    Overnatting

    Her finner du komfortabel innkvartering i unikt innredede rom som blander moderne bekvemmeligheter med et snev av tradisjonell sjarm. Alle rommene er gjennomtenkt utformet for at du skal føle deg som hjemme, og har plysjsenger, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV.

    Restauranter

    Restauranten vår serverer en rekke retter for å imøtekomme ulike smaker, slik at det finnes noe for enhver smak. Enten du er i humør til en solid frokost for å starte dagen, en rask lunsj mellom møtene eller en avslappende middag med venner eller familie, byr menyen vår på et bredt utvalg av alternativer. Restauranten på Best Western Hotel Royal har som mål å tilby en komfortabel og tilfredsstillende matopplevelse, enten du er gjest på hotellet eller på besøk for et måltid. Vi ser frem til å betjene deg under oppholdet ditt.

    Fasiliteter

    Badstueavdelingen på Best Western Hotel Royal er et avslappende fristed for gjester som ønsker å koble av og forynge seg under oppholdet. Dette området er designet for å tilby et rolig miljø der du kan nyte fordelene ved en tradisjonell badstue, kjent for sin beroligende varme og stressreduserende egenskaper. For en enda bedre opplevelse har badstueområdet vårt også en avkjølingsavdeling, slik at du kan ta en forfriskende pause mellom badstuøktene.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Best Western Hotel Royal

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Best Western Hotel Royal

      Bestill golfreisen din til Best Western Hotel Royal

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov