Kastanjelund

Yngsjö, Sverige
  • Fra 1.545SEK/1 natt

Overview

Kastanjelund

Hjertelig velkommen til vårt hjem på Kastanjelund! Koble av fra hverdagen, og unn deg en av våre overnattingspakker med middag inkludert. Du finner oss i landsbyen Yngsjö, der beliggenheten vår nær skog og hav byr på mange muligheter for rekreasjon. Kastanjelund er en sjarmerende trefløyet gård fra tidlig 1900-tall.

I hovedbygningen finner du resepsjonen, restauranten og et av konferanserommene våre. I de to anneksbygningene tilbyr vi komfortable overnattingsrom, og der finner du også den store møtesalen vår.

Kontakt Kastanjelund

Kontakt Kastanjelund direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Kastanjelund

    Pakke - 1 natt inkl. middag

    Kastanjelund

    Pakke - 1 natt inkl. middag

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x 3-retters meny inkl. kaffe
    Velkommen til kaffe

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1 545 SEK

    Detaljert informasjon om Kastanjelund

    Overnatting

    Fine og hyggelig innredede rom. Hvert rom er unikt og individuelt innredet.

    • Juniorsuitene er våre største rom, der alle materialer er nøye utvalgt for å skape en autentisk og komfortabel atmosfære. Med vakkert parkettgulv, svenskprodusert håndtrykt tapet, stor takhøyde og store vinduer har rommet en helt egen sjarm.
    • Våre Superior-rom er mer romslige. De tilbyr høy komfort, med to justerbare senger på 90 cm plassert ved siden av hverandre og to komfortable sittegrupper. Noen av dem har en stor uteplass med to stoler og et bord. På badet finner du utvalgte produkter fra I Love Eco Essentials.
    • De små dobbeltrommene våre er veldesignede og hyggelig innredede rom. Hvert rom er unikt og har et personlig preg. Selv om rommene ikke er store, har de alt som trengs for en kort overnatting. Noen av dem har en privat uteplass med to sitteplasser. Kjæledyr er tillatt i disse rommene mot et pristillegg.

    Restauranter

    Velkommen til restauranten vår! Menyen vår byr på et herlig utvalg av retter som tilfredsstiller enhver smak. Begynn måltidet med våre deilige forretter, som grønn asparges, kveite, pepperrotkrem og reddik. Til hovedrett kan du velge mellom en rekke alternativer, blant annet vår signaturrett, stekt havabbor, sesongens grønnsaker, rabarbrachutney, brunet smør og duchessepoteter. For å fullføre måltidet kan du nyte en av våre dekadente desserter, for eksempel rabarbrais, rabarbrakrem, rabarbragelé og brunet marengs. Menyen vår har noe for enhver smak. Nyt måltidet!

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Kastanjelund

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Kastanjelund

      Bestill golfreisen din til Kastanjelund

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov