Spill golf på Lydinge Resort

Lydinge Resort er et yndet reisemål i hjertet av Skåne i Sverige. Lydinge Resort tilbyr en god blanding av herlig golf, fine fasiliteter og koselig innkvartering, noe som gjør det til det perfekte valget for golfentusiaster og de som ønsker en avslappende ferie.

Kåret til Skånes beste golfhotell av Travel News Business Forum. 4-stjerners produkt med en 5-stjerners opplevelse

Kontakt Lydinge Resort

Kontakt Lydinge Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Peter Larsen
  • Peter Larsen

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Tilbud med prisgaranti på Lydinge Resort

    Golfpakke 1 natt/1 greenfee

    Lydinge Resort

    Golfpakke 1 natt/1 greenfee

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x Lydinges 3-retters middag
    1 x greenfee Lydinge Resort
    Sporveiledning

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.377 SEK

    Golfpakke 1 natt/2 greenfee

    Lydinge Resort

    Golfpakke 1 natt/2 greenfee

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x Lydinges 3-retters middag
    2 x greenfee Lydinge Resort
    Sporveiledning

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 1.737 SEK

    RESORT PAKKE ALL INCLUSIVE

    Lydinge Resort

    RESORT PAKKE ALL INCLUSIVE

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x Lydinges 3-retters middag
    Gratis golf inkludert. kursguide
    Gratis padel
    2 x inngang til spaet inkl. badekåpe og tøfler (mellom kl. 10.00 og 22.00 på ankomstdagen)

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 2.250 SEK

    Spesifisert informasjon om Lydinge Resort

    Lydinge Resort, en førsteklasses destinasjon i hjertet av Skåne i Sverige. Dette eksepsjonelle feriestedet tilbyr en sømløs blanding av topp golf, luksuriøse fasiliteter og komfortabel innkvartering, noe som gjør det til det perfekte valget for golfentusiaster og de som ønsker en avslappende ferie.

    Golfbane
    Lydinge Golfklubb kan skilte med en utfordrende og omhyggelig vedlikeholdt 18-hulls golfbane som slynger seg gjennom det pittoreske skånske landskapet. Banen er designet for å teste golfere på alle ferdighetsnivåer, og har strategisk plasserte bunkere, vannhinder og brede fairwayer. Den fantastiske utsikten over de frodige omgivelsene gjør hver runde til en uforglemmelig opplevelse for både nybegynnere og erfarne spillere.

    Fasiliteter
    Lydinge Resort tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Etter en dag på golfbanen kan du slappe av i feriestedets luksuriøse spa, med badstue, boblebad og ulike avslappende behandlinger. I tillegg tilbyr feriestedet et oppvarmet utendørsbasseng, treningssenter og tennisbaner, noe som gir gode muligheter til å holde seg aktiv og forynget.

    Rom
    De stilfulle og komfortable rommene på Lydinge Resort er utformet med tanke på gjestenes komfort. Alle rommene er utstyrt med moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og myke senger. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter, som alle har vakker utsikt over golfbanen eller det omkringliggende landskapet.

    Restaurant og bar
    Feriestedets restaurant byr på en eksepsjonell kulinarisk opplevelse med en meny som kombinerer lokale skånske råvarer med internasjonale retter. Enten du nyter en deilig frokostbuffé, en lett lunsj eller en gourmetmiddag, vil gjestene bli imponert over kvaliteten og presentasjonen av maten. Etter måltidet kan du slappe av med en drink i den koselige baren, hvor du kan nyte utsikten over golfbanen og dele historier fra dagens spill med de andre gjestene.

    Arrangementer og møtefasiliteter
    Lydinge Resort er også det perfekte stedet for møter, konferanser og private arrangementer. Med moderne møtefasiliteter og en profesjonell planleggingstjeneste kan du være sikker på at arrangementet ditt blir en suksess. Enten det dreier seg om et firmaarrangement, bryllupsmottakelse eller familiefeiring, vil resortets engasjerte personale sørge for at alt går som smurt.

    Beliggenhet
    Lydinge Resort har en ideell beliggenhet i nærheten av Helsingborg, og er lett tilgjengelig fra både Danmark og andre deler av Sverige. Med sin perfekte kombinasjon av avslapping og aktiviteter er Lydinge Resort det ideelle valget for din neste ferie eller golfferie.

    Bestill ditt opphold på Lydinge Resort i dag, og oppdag hvorfor dette feriestedet er en favoritt blant golfere og feriegjester i hele Skåne.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Lydinge Resort

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer



      Se plasseringen av Lydinge Resort

      Bestill golfreisen din til Lydinge Resort

      Compare listings

      Compare
      Peter Larsen
      • Peter Larsen