Overview

Hotel Camiral

Hotel Camiral på Camiral Golf & Wellness Resort er en seriøs kandidat til å bli Spanias beste golfresort. Få ting passer like godt sammen som rødvin og biff som 5-stjerners luksusovernatting og golfbaner i verdensklasse, og begge deler finnes i overflod på Camiral Golf & Wellness Resort. Hotel Camiral ligger bare en 10-minutters kjøretur fra Girona lufthavn og en time nord for Barcelona, og alt på hotellet er designet med tanke på deg. Hotellet utstråler moderne luksus; den stilfulle, elegante designen innbyr til avslapping, og servicenivået er helt i toppklasse. Ved siden av det utmerkede hotellet ligger det to fantastiske baner, som begge er mer enn verd en runde, men spesielt Stadium Course er virkelig noe helt spesielt. Denne mesterskapsbanen er rangert som en av de beste golfbanene i Spania, og er et must å spille på i Europa. Hotel Camiral ligger i hjertet av Camiral Golf & Wellness Resort, omgitt av spektakulære golfbaner og vakkert landskap. Selve hotellet er et moderne luksusikon, designet for å imøtekomme behovene til gjestene som kommer for å bo på dette fantastiske feriestedet.

Kontakt Hotel Camiral

Kontakt Hotel Camiral direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Hotel Camiral

    Golfpakke - 3 netter

    Hotel Camiral

    Golfpakke - 3 netter

    3 x overnatting på Hotel Camiral
    3 x frokostbuffé
    1 x greenfee Stadium Course
    1 x greenfee Tour Course

    01/06 – 30/06
    690 EUR
    01/09 – 31/10
    755 EUR
    01/07 – 31/08
    790 EUR

    Pris per person i delt deluxe dobbeltrom

    Fra 690 EUR

    Golfpakke - 5 netter

    Hotel Camiral

    Golfpakke - 5 netter

    5 x overnatting på Hotel Camiral
    5 x frokostbuffé
    2 x greenfee Stadium Course
    2 x greenfee Tour Course

    01/06 – 30/06
    1.170 EUR
    01/09 – 31/10
    1.340 EUR
    01/07 – 31/08
    1.390 EUR

    Pris per person i delt deluxe dobbeltrom

    Fra 1.170 EUR

    Detaljert informasjon om Hotel Camiral

    Overnatting

    Hotel Camiral er rent, romslig og stilfullt utstyrt med alle bekvemmeligheter man kan ønske seg. Rommene på Hotel Camiral har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med satellittkanaler, klimaanlegg, kaffetraktere og elegante, romslige bad.

    Restaurant

    Men det er når du går ut av rommet ditt at dette hotellet virkelig vil imponere deg, med omfattende muligheter for å spise, drikke og slappe av når du ikke er på golfbanen. På Hotel Camirals restaurant 1477 kan du nyte kulinariske herligheter, og du kan velge mellom å spise innendørs eller utendørs. Her tilbys utsøkt europeisk mat med en katalansk vri. Når du er ferdig med måltidet, kan du gå til Lounge Bar og smake på de mange eksklusive cocktailene som tilbys, eller ta en smaksprøve fra den imponerende whiskysamlingen.

    Fasiliteter

    For den ultimate avslappingsopplevelsen kan du besøke velværesenteret og slappe av i hydroterapibassenget eller ta en pause i dampbadet som er tilført urter. Wellness Center på Hotel Camiral tilbyr en rekke spabehandlinger, som alle er utformet for å sikre at du oppnår maksimal avslapning og føler deg fullstendig forynget når du reiser hjem. Ingen reise til Spania ville være komplett uten å nyte Middelhavssolen, og Hotel Camirals 25 meter lange basseng er det perfekte stedet å gjøre nettopp det. Bassenget har en egen bar som serverer deilig mat og drikke, så det er ingenting som hindrer deg i å slappe helt av.

    Golfbaner

    I det tidligere PGA of Catalunya, som nå har skiftet navn til Camiral, finner du noen av de beste golfbanene i Spania. Begge banene har blitt rangert blant de 8 beste banene i Spania.

    • Stadionbane: Til tross for at Camiral Golf & Wellness Resort bare har vært åpent siden slutten av 1990-tallet, har det etablert seg på den eksklusive listen over Spanias beste golfbaner, godt hjulpet av at det har vært vertskap for flere prestisjetunge nasjonale og internasjonale arrangementer, både for amatører og profesjonelle. Høydepunktet kom da banen ble valgt til å være vertskap for to European Tour-turneringer i løpet av ti måneder, Gene Sarazen World Open og Spanish Open. Stadium Course er kulminasjonen av mer enn et tiår med planlegging og design av European Tour-legendene Angel Gallardo og Neil Coles, og byr på en spennende golfrunde. Hvert hull kan spilles fra en av fem forskjellige utslagsposisjoner, slik at selv golfere med beskjedent handicap kan nyte turen. Det er imidlertid fra de bakre utslagsstedene at Stadium Course virkelig viser tenner. Stadium Course strekker seg over 6500 meter fra bakre utslagssted og krever solid spill, men det handler ikke bare om styrke, det handler også om strategi. Stadium Course slynger seg gjennom utkanten av Pyreneene og har store innsjøer, trekantete fairwayer som smalner inn på bestemte steder, og godt bunkrede greener som vedlikeholdes til høyeste standard året rundt. Alt dette krever mye tankevirksomhet og strategi fra tee, og med stor variasjon gjennom hele runden er golfutfordringen her dynamisk og uendelig underholdende.
    • Tour Course: Tour Course på Camiral Golf & Wellness Resort kan betraktes som lillebroren til den episke Stadium Course, men ikke undervurder golftesten den tilbyr spillere som takler denne banen. Med sine 5800 meter er Tour Course langt mindre utfordrende enn sine berømte søsken, men den er like fornøyelig. Fairwayene er mer tilgivende, men utslagene må likevel spilles med forsiktighet, ettersom denne sjarmerende banen, i likhet med Stadium Course, er omgitt av majestetiske skoger, med strategisk plasserte bunkere og vannhinder som lurer i de mest utspekulerte posisjonene, noe som gjør at også innflygningsslagene må vurderes nøye.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Hotel Camiral

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Hotel Camiral

      Bestill golfreisen din til Hotel Camiral

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov