Oliva Nova Beach & Golf Resort

Oliva, Spania
  • Fra €342/3 netter

Overview

Oliva Nova Beach & Golf Resort

Oliva Nova Beach & Golf Resort har en fantastisk beliggenhet ved stranden, og er den perfekte rammen for en avslappende golfferie under den spanske solen. Dette fantastiske firestjerners feriestedet byr på et vell av underholdningsmuligheter, også når du ikke spiller golf. Enten du vil slappe av ved det vakre laguneformede bassenget, slappe av på en solseng på stranden eller unne deg selv velvære i spaet, er Oliva Nova det ideelle reisemålet for golfferien din. Det altomfattende feriestedet Oliva Nova er omgitt av kilometervis med uberørte strender og sanddyner, og har alt som trengs på stedet for å sikre en herlig avslappende ferie for både fritids- og golfentusiaster. Under den klare, blå himmelen er feriestedet prydet med appelsinlunder og frodige, grønne hager, noe som gir det et vakkert, tilbaketrukket og privat preg.

Kontakt Oliva Nova Beach & Golf Resort

Kontakt Oliva Nova Beach & Golf Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpakke - 3 netter

    Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpakke - 3 netter

    3 x overnattinger
    3 x frokost
    2 x greenfee på Oliva Nova golfbane

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 342 EUR

    Golfpakke - 5 netter

    Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Golfpakke - 5 netter

    5 x overnattinger
    5 x frokost
    4 x greenfee på Oliva Nova Golf Course

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 594 EUR

    Detaljert informasjon om Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Overnatting

    Alle de 242 elegante suitene er enkelt og smakfullt innredet med moderne møbler av høy kvalitet. Oppmerksomhet på små detaljer utgjør en stor forskjell på Oliva Nova, der det omsorgsfulle og oppmerksomme personalet streber etter å sikre at du får en best mulig opplevelse under golfferien.

    Restaurant

    Hotel Valle del Este tilbyr en deilig buffé til både frokost og middag. Med "show cooking" sørger de for at ingen detaljer blir oversett i tilberedningen av rettene, slik at gjestene kan nyte temakvelder året rundt. I tillegg har gjestene tilgang til en stor terrasse hvor de kan nyte frokosten og uforglemmelige kvelder under åpen himmel og nyte det fantastiske klimaet i Almería. Hotellet er oppmerksomt på gjestenes behov, og tar spesielt hensyn til de som har spesielle diettbehov. Derfor tilbyr de et bredt utvalg av vegetariske og cøliaki-vennlige retter. Ved siden av golfbanen ligger Restaurant - Pub Golf, med à la carte-restaurant og snackservering hele dagen.

    Fasiliteter

    På Oliva Nova har du tilgang til et toppmoderne Technogym utstyrt med det nyeste utstyret for omfattende treningsøkter. Spa- og velværesenteret har alle tenkelige fasiliteter for å sikre avslapning, inkludert et evighetsbasseng, badstue, dampbad, tyrkisk bad, boblebad og solarium. I tillegg kan ulike behandlinger som massasje, hydroterapi og balneoterapi gi den ultimate avslapningsopplevelsen. Anlegget kan også skilte med et omfattende paddle-tennisanlegg med 7 baner og topp trenere.

    Golfbaner

    Å spille på en bane designet av Seve Ballesteros er en opplevelse du ikke må gå glipp av. Den femdobbelte majorvinneren revolusjonerte golfsporten med sitt utrolige nærspill på banen og sin karisma utenfor banen. Oliva Nova Golf Course var et design han var spesielt stolt av, og det er lett å forstå hvorfor. Banen er en klassisk resort-layout og har ikke mindre enn 15 hull med vannhinder, noe som gjør den svært estetisk tiltalende. Seve Ballesteros har klart å skape 18 hull som er interessante og utfordrende for spillere på alle nivåer. Det relativt flate terrenget gjør løypa lett å gå. Før runden har du mulighet til å finpusse ferdighetene dine på noen av de beste treningsfasilitetene i landet. Banen har 25 kunstige matter og et gressområde med plass til 40 personer. For de som ønsker å øve på pitching og putting, finnes det også en kort 5-hulls par 3-bane som er ideell for å trene opp wedgen. Anlegget kan også skilte med en utmerket golfskole, der flerspråklige team av akkrediterte PGA-proffer bruker det nyeste og beste utstyret for å forbedre ferdighetene til alle golfspillere, fra nybegynnere til eksperter. Når du er ferdig med runden, venter det stilige og luksuriøse klubbhuset på deg. Klubbhuset ligger perfekt plassert med utsikt over 1., 8. og 10. tee, slik at du kan nyte solen med en øl mens du nyter den fantastiske utsikten. Dette anlegget er helt klart et av de beste stedene for grupper og PRO-turer på grunn av sine utmerkede treningsfasiliteter.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Oliva Nova Beach & Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Oliva Nova Beach & Golf Resort

      Bestill golfreisen din til Oliva Nova Beach & Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov