Overview

La Finca Resort

La Finca Resort ligger i det bølgende landskapet på Costa Blanca, og her finner du en av de fineste banene i Spania. Mesterskapsbanen er designet av den anerkjente Pepe Gancedo, og det kuperte terrenget er formet til en morsom, men utfordrende bane med de majestetiske Escotera-fjellene som bakteppe. Anlegget har et fantastisk 5-stjerners hotell med panoramautsikt over banen og velstelte hager. Her finner du også en spektakulær restaurant og et fantastisk utvalg av fritidsfasiliteter, inkludert det overdådige La Finca Spa

Kontakt La Finca Resort

Kontakt La Finca Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til La Finca Resort

    Golfpakke - 2 netter

    La Finca Resort

    Golfpakke - 2 netter

    2 x overnattinger
    2 x frokost
    2 x greenfee på La Finca golfbane

    1/6 – 18/7 og 19/8 – 10/11:
    330 EUR
    19/7 – 18/8:
    360 EUR
    11/11 – 30/12:
    302 EUR

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 302 EUR

    Golfpakke - 4 netter

    La Finca Resort

    Golfpakke - 4 netter

    4 x overnattinger
    4 x frokost
    3 x greenfee på La Finca golfbane

    1/6 – 18/7 og 19/8 – 10/11:
    594 EUR
    19/7 – 18/8:
    654 EUR
    11/11 – 30/12:
    539 EUR

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 539 EUR

    Detaljert informasjon om La Finca Resort

    Overnatting

    La Finca Resort har i alt 120 rom, vakkert innredet med alle bekvemmeligheter du kan ønske deg og mer til. Noen av rommene har terrasse, der gjestene kan nyte den fantastiske utsikten over golfbanen fra sine egne solsenger. De romslige rommene på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har moderne design og er lyse og vakkert innredet. Alle rommene har king-size-seng eller to dobbeltsenger, noe som sikrer en avslappende nattesøvn. De er også utstyrt med LCD-TV med satellitt-/kabel-TV, Internett-tilgang, direktetelefon og safe.

    Restaurant

    Restauranten på Hotel La Finca Resort er en av de beste i denne delen av Costa Blanca, og serverer et bredt utvalg av middelhavsmat til lunsj og middag - og du kan også nyte lette forfriskninger i kafeen.

    Fasiliteter

    Anlegget kan skilte med et fantastisk 5-stjerners hotell med panoramautsikt over banen og en velholdt hage. Her finner du også en spektakulær restaurant og et fantastisk utvalg av fritidsfasiliteter, inkludert det overdådige spaet La Finca Spa.

    Golfbaner

    Golf La Finca har 18 hull designet av den prestisjetunge spanske designeren Pepe Gancedo, og byr på sjenerøse fairways og spektakulære greener. Selv om det å spille fra de bakre utslagsstedene er en utfordring selv for den dyktigste golfspilleren, kan spillere på alle nivåer finne sin komfortsone fra en av utslagsstedene. Til tross for at den ikke er blant de eldste banene i Spania, har den i løpet av sin relativt korte eksistens opparbeidet seg et solid rykte takket være spennende designelementer, blant annet en øygreen. Den 6900 meter lange banen har mange vannhinder, så det er lurt å ta med noen ekstra baller, og selv om den ikke er altfor lang, kan terrengets karakter gjøre det litt slitsomt å gå banen med mindre du er klar for utfordringen, og derfor anbefales det å ta med en buggy. La Finca er rangert som en av de beste banene på Costa Blanca.

    Golfanlegg:
    Under oppholdet på La Finca kan du benytte deg av golfakademiet for å forbedre ferdighetene dine, eller du kan varme opp før runden på driving rangen, chippingområdet, treningsbunkere og puttinggreen. Etter golfen er Club House Terraza det perfekte stedet å slappe av. Her tilbys en meny med et bredt utvalg av snacks, salater, pizza, smørbrød eller burgere, sammen med et stort utvalg av forfriskende drikkevarer.

     

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra La Finca Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av La Finca Resort

      Bestill golfreisen din til La Finca Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov