Overview

Druids Glen Resort

Druids Glen Resort ligger i grevskapet Wicklow, kjent som «Irlands hage», omgitt av frodige skoger, uberørte innsjøer og frodige daler. Her kan du nyte en rolig ferie bare 30 minutter sør for Dublin. Feriestedets engasjement for gjestfrihet og den fantastiske beliggenheten midt i Wicklow-fjellene skaper en virkelig minneverdig opplevelse for gjestene.

Kontakt Druids Glen Resort

Kontakt Druids Glen Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Druids Glen Resort

    Golfpakke - 1 natt med 2 x greenfee

    Druids Glen Resort

    Golfpakke - 1 natt med 2 x greenfee

    1 x overnatting
    1 x frokost
    1 x greenfee på Druids Glen Course
    1 x greenfee på Druid Heath Course

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 400 EUR

    Golfpakke - 2 netter med 2 x greenfee

    Druids Glen Resort

    Golfpakke - 2 netter med 2 x greenfee

    2 x overnattinger
    2 x frokost
    1 x greenfee på Druids Glen Course
    1 x greenfee på Druid Heath Course

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 510 EUR

    Detaljert informasjon om Druids Glen Resort

    Overnatting

    Druids Glen Hotel & Golf Resort har 145 romslige rom og suiter. Trekk deg tilbake til privatlivet i et av disse store rommene, der komfort og diskret luksus er i høysetet. Alle rommene har ekstra komfortable senger, individuelt regulert klimaanlegg, flatskjerm-TV, gratis mineralvann og WiFi, myke badekåper og tøfler, te- og kaffefasiliteter og luksuriøse toalettartikler. På Druids Glen er det de små tingene som virkelig betyr noe.

    Restaurant

    Nyt en middag i de stilfulle og luftige omgivelsene på Hugo's Restaurant, som har to AA Rosettes (et kvalitetsstempel i England og Irland) og byr på en fantastisk kulinarisk opplevelse med ferske irske råvarer. Rommet er minimalistisk og elegant innredet. The Garden Rooms and Bar, som har fått en AA Rosette, har fantastisk utsikt over den berømte 13. greenen på Druids Glen Golf Course. Hagerommene har vakkert utformede, spesialtilpassede møbler. En imponerende terrasse gjør scenen komplett for en avslappet og uformell matopplevelse i "Irlands hage". Det fantastiske klubbhuset er en del av det vakre Woodstock House fra 1500-tallet, og byr på en uformell matopplevelse med utsikt over Druids Glen Golf Course. Druids Glen Clubhouse tilbyr en avslappet meny for alle og en komplett bar.

    Fasiliteter

    Gå inn i det eksklusive spaet på Druids Glen Hotel & Golf Resort og opplev en herlig ro levert av deres spesialiserte team av terapeuter. Gjestene på Spa at Druids Glen kan også benytte seg av fasilitetene på Druids Glen Health Club, som har utsikt over de fantastiske omgivelsene. Nyt en forfriskende dukkert i det 18 meter lange svømmebassenget, etterfulgt av en tur i boblebadet, badstuen eller dampbadet. Når behandlingen er fullført, kan du slappe av i avslapningsrommet, det perfekte stedet for å klarne tankene og slappe av, med forfriskninger og en rolig atmosfære.

    Golfbaner

    • Druids Glen Course: Fra skogen som en gang var druidenes hjem, har Pat Ruddy og Tom Craddock skapt et mesterverk med mange spektakulære hull. Den mest berømte er kanskje 12. hull, der golfspillerne spiller over "det berømte blomsterbedet" som er formet som et keltisk kors. Men dette hullet er bare en av mange klassikere.
    • Druids Heath Course: Selv om Druids Heath Course er relativt ny, har den allerede fått stor oppmerksomhet fra golfverdenen. Med en blanding av lynghei, parkland og links har den blitt en av de mest spennende og innovative golfbanene som er bygget de siste årene, noe som ytterligere har styrket Druids Glens rykte som en førsteklasses golfdestinasjon.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Druids Glen Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Druids Glen Resort

      Bestill golfreisen din til Druids Glen Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov