Chateau de Chailly Hotel & Golf

Chailly-sur-Armançon, Frankrike
  • Fra €176/1 natt

Overview

Chateau de Chailly Hotel & Golf

Chateau de Chailly Hotel & Golf er et 4-stjerners golfresort i Burgund, som ligger i et middelalderslott fra 1500-tallet som er klassifisert som et historisk monument. Eiendommen ble renovert på begynnelsen av 1987-tallet, og det 4-stjerners feriestedet, med egen 18-hulls parkbane, åpnet i 1990. Feriestedet ligger i hjertet av Burgund, midt i et vakkert og pittoresk landskap, i nærheten av de berømte vinmarkene i Burgund.

Kontakt Chateau de Chailly Hotel & Golf

Kontakt Chateau de Chailly Hotel & Golf direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Chateau de Chailly Hotel & Golf

    Golfpakke - 1 natt

    Chateau de Chailly Hotel & Golf

    Golfpakke - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x greenfee

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 176 EUR

    Detaljert informasjon om Chateau de Chailly Hotel & Golf

    Overnatting

    De romslige rommene på Chateau de Chailly Hotel & Golf er innredet i klassisk fransk stil, supplert med moderne design og bekvemmeligheter. De 45 elegante og lyse rommene er utstyrt med alt du trenger for den perfekte golfferien, og har store, komfortable senger, klimaanlegg og TV.

    Ved siden av slottet ligger Clos Champagne-bygningene, som tilbyr leiligheter med 1 og 2 soverom. Disse leilighetene har soverom, bad og et lite kjøkken med spiseplass, slik at du kan tilberede måltider når det passer deg. Leien av leilighetene inkluderer sengetøy, håndklær og sluttrengjøring.

    Restaurant

    Chateau de Chailly Hotels restaurant, L'Armançon, serverer klassisk fransk gastronomi med en moderne vri. Her blir du tatt hånd om av et oppmerksomt og vennlig personale som står klare til å anbefale en vin som passer til måltidet og gjør middagen komplett.

    Bistrot Le Rubillon ligger i slottets tidligere kjøkken, med høyt steintak og direkte utgang til en stor solrik terrasse. Le Rubillon byr på klassiske burgundiske retter som "oeufs en meurette" og "Boeuf Bourguignon", i tillegg til tradisjonell bistromat. Fra april til oktober serveres det brunsj hver søndag.

    Sportsbaren er det perfekte stedet å slappe av etter en runde golf, og tilbyr forfriskende drinker, øl, vin eller cocktailer. Her kan du se ulike golfturneringer og andre store sportsbegivenheter mens du nyter en lett matbit ved den åpne peisen.

    Golfbaner

    Den 18-hulls golfbanen på Chateau de Chailly Hotel & Golf ble anlagt i 1990 og er en fryd for golfere som ønsker en avslappende runde med eksepsjonell utsikt over det omkringliggende landskapet, men det er et teknisk aspekt ved golfrunden som må tas i betraktning.

    Banens design er vakkert integrert i landskapet, med naturlige vannveier som kommer i spill på tre av hullene, sammen med hundre år gamle trær. Golf de Château de Chailly er en parkbane med forhøyede greener, godt beskyttet av bunkere og vannhinder. Det 11. hullet fungerer som signaturhullet, et par 3-hull med slottet i bakgrunnen.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Chateau de Chailly Hotel & Golf

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Chateau de Chailly Hotel & Golf

      Bestill golfreisen din til Chateau de Chailly Hotel & Golf

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov