Top Choice

Hofgut Georgenthal Resort

Hohenstein, Tyskland
  • Fra €179/1 natt

Overview

Hofgut Georgenthal Resort

Hofgut Georgenthal Resort er et 4-stjerners superior-hotell som ligger i den tyske Taunus-regionen, og som drives med tradisjon og kjærlighet. Her finner du alt en golfentusiast kan ønske seg: en eksepsjonell golfbane, et luksuriøst spa-område, koselige peisestuer og fremragende regional mat. Golfanlegget ligger i nærheten av de to tyske storbyene Frankfurt og Wiesbaden, omgitt av frodige, grønne skoger i en rolig oase der du kan nyte golfferien din i fulle drag.

Hofgut Georgenthal Resort er et nytt tysk golfresort som ligger i historiske omgivelser nær Limes, den tidligere romerske grensen, som nå står på UNESCOs verdensarvliste. Hotellbygningene ligger i en gammel herregård fra 1962, som ble renovert og åpnet som hotell i 2000. For å ta vare på tradisjonene har hotellet sitt eget Limes-museum. I tillegg kan gjestene sette pris på kunstverkene som er utstilt både i lobbyen og restauranten.

Kontakt Hofgut Georgenthal Resort

Kontakt Hofgut Georgenthal Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Hofgut Georgenthal Resort

    Liten golf-time-out - 1 natt

    Hofgut Georgenthal Resort

    Liten golf-time-out - 1 natt

    1 x overnatting
    1 x frokostbuffé
    1 x greenfee inkludert. tralle og snacks halvveis
    1 x golfpakke (birdiebok, 50 rangeballer og bagoppbevaring)
    Gratis tilgang til velværeavdelingen med basseng, badstue, treningsrom og avslapningsrom

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 179 EUR

    Golf-Time-Out - 2 netter

    Hofgut Georgenthal Resort

    Golf-Time-Out - 2 netter

    2 x overnattinger
    2 x frokostbuffé
    2 x greenfee inkludert. tralle og snacks halvveis
    1 x golfpakke (birdiebok, 50 rangeballer og bagoppbevaring)
    Gratis tilgang til velværeavdelingen med basseng, badstue, treningsrom og avslapningsrom

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 329 EUR

    Detaljert informasjon om Hofgut Georgenthal Resort

    Overnatting

    Hofgut Georgenthal Resort er et idyllisk tilfluktssted i Taunus-åsene. Hotellets 40 rom er elegant innredet med fokus på natur og kunst. Rommene er romslige og har utsikt over det vakre landskapet rundt. Velg mellom nyrenoverte deluxe-rom, luksuriøse leiligheter med eget kjøkken, store suiter eller koselige komfortrom.

    Restaurant

    På Hofgut Georgenthal Resort kan du nyte en kulinarisk ferie akkurat som du ønsker - et uformelt måltid med golfkompisene, en romantisk middag med levende lys eller en middag under åpen himmel på terrassen. Menyen er regional og tilberedt med de beste lokale råvarene. Restaurant Georgios serverer deilige gourmetretter i elegante omgivelser, enten det er ved den åpne peisen, i karnappet med utsikt over den grønne dalen eller på den idylliske terrassen. Klubbloungen er åpen for alle måltider og har panoramautsikt over golfbanen og den omkringliggende naturen. Du kan også velge å spise på restaurantens terrasse i den indre gårdsplassen, som er hjertet av Hofgut Georgenthal Resort.

    Fasiliteter

    I spa- og treningsavdelingen glemmer du raskt hverdagens stress og mas. Ta en dukkert i innendørsbassenget med motstrømsanlegg og massasjedyser. Varm deg opp i den finske badstuen. Slapp av på terrassen og la solstrålene varme kroppen på plenen foran spaområdet. Du kan også bestille en luksuriøs massasje som en perfekt avslutning på en dag på golfbanen.

    Golfbaner

    For sesongen 2016 åpnet golfbanen på Hofgut Georgenthal Resort. Den regnes som en av Tysklands vakreste golfbaner, og sammen med det luksuriøse golfhotellet skaper den perfekte rammen for en golfferie i det sentrale Tyskland. Golfparadiset i Taunus-regionen får selv erfarne golfere til å slå raskere. Den 18-hulls golfbanen er utformet som et amfi rundt hotellet. Det kuperte landskapet gjør golfbanen svært interessant og byr på stor variasjon i spillet. Til tross for at banen byr på mange utfordringer, er den spillbar for golfere på alle nivåer. Det kuperte terrenget byr gjentatte ganger på vakre utsiktspunkter over området. Golfbanen er designet av den tyske banearkitekten Christian Althaus og har klassiske innlandslinks-egenskaper. Arkitekten hentet inspirasjon fra tradisjonelle golfbaner i Skottland og fra områdets karakteristiske trekk, som Limes, frukthager og vann. Selv om golfbanen er relativt ny, har den allerede sikret seg en plass på listen over de beste golfbanene i Tyskland, der den debuterer som nummer 34 og er den høyest rangerte nye golfbanen på topp 100.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Hofgut Georgenthal Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Hofgut Georgenthal Resort

      Bestill golfreisen din til Hofgut Georgenthal Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov