Landhotel Voshövel

Schermbeck, Tyskland
  • Fra €505/2 netter

Overview

Landhotel Voshövel

Landhotel Voshövel er et fantastisk 4-stjerners golfhotell som ligger i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen, like ved grensen til Nederland. Hotellet ligger rett ved siden av Golfclub Weselerwald, som tilbyr både en 18-hulls mesterskapsbane og en 9-hulls Pay & Play-bane. Det moderne hotellet har luksuriøse rom, en fantastisk restaurant der du kan nyte deilige gourmetmiddager, og et fantastisk spa-område der du kan slappe av etter en dag på golfbanen.

Med en historie som går helt tilbake til 1872, har hotellet gjennomgått mange forandringer opp gjennom årene, men én ting er konstant: den eksepsjonelle gjestfriheten og varmen som du møter både på hotellet og i golfklubben.

Hvis du er ute etter en golfferie i det sentrale Tyskland der du ikke bare bor på et moderne luksushotell, men også spiller golf på en fantastisk bane av internasjonal standard, er Landhotel Voshövel det perfekte valget.

Kontakt Landhotel Voshövel

Kontakt Landhotel Voshövel direkte i dag, og få et gratis tilbud på din neste golfreise.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Din informasjon:

    Ankomstdato Returdato:

    Hvor mange mennesker?

    Opplev golfpakker med prisgaranti til Landhotel Voshövel

    Golf & Spa - 2 netter og 2 greenfee

    Landhotel Voshövel

    Golf & Spa - 2 netter og 2 greenfee

    2 x overnattinger
    2 x frokostbuffé
    2 x matpakke
    2 x middag
    2 x greenfee GC Weselerwald og GC Weseler
    Gratis tilgang til spaet

    Pris per person i delt dobbeltrom

    Fra 505 EUR

    Detaljert informasjon om Landhotel Voshövel

    Overnatting

    Landhotel Voshövel tilbyr 75 rom og suiter, alle med elegant og moderne design. Alle rommene, fra det kompakte enkeltrommet til den luksuriøse penthouse-suiten, tilbyr den høyeste grad av komfort, slik at du kan slappe helt av fra det øyeblikket du ankommer hotellet. Rommene har ulike temaer, som tar deg med på en tidsreise til Audrey Hepburns gylne æra eller har vakre designermøbler og rustikke trevegger.

    Restaurant

    Kjøkkenet på Landhotel Voshövel kjennetegnes av ferske, regionale råvarer og stor kreativitet. Hver dag vil du glede deg over kjøkkenteamets dristighet og nytenkning, som kommer til syne i hvert eneste måltid som serveres. Om morgenen kan du nyte en rikholdig frokostbuffé før du begir deg ut på golfbanen. Bufféen byr på et bredt utvalg av retter, inkludert kokketilberedte egg etter eget ønske, nybakt brød, ferskpresset juice og deilig pålegg.

    Om kvelden kan du glede deg til en fantastisk middag med flere alternativer eller en overdådig buffé med skiftende temaer som vil begeistre gourmetgomene dine.

    Fasiliteter

    Hvis du ønsker å kombinere en golfferie med et spa-opphold, kan Landhotel Voshövel anbefales på det varmeste. Her finner du et imponerende spaområde på 4000 m2 med både innendørs- og utendørsbasseng, en badstueavdeling med fire badstuer og to dampbad, tyrkisk bad og et saltrom for holistisk avslapning. Hvis du ønsker å kombinere velvære med trening, kan du gjøre det i treningssenteret som er utstyrt med ulike treningsapparater og vekter.

    For ytterligere velvære kan du unne deg en luksuriøs massasje eller skjønnhetsbehandling der profesjonelle terapeuter skjemmer deg bort med produkter av høy kvalitet. Avslutt spa-opplevelsen med å slappe av i avslapningsområdet eller se en film i kinosalen.

    Golfbaner

    Landhotel Voshövel ligger rett ved siden av den 18-hulls golfbanen til Golfclub Weselerwald, i et landskap som er typisk for regionen, med mange små bekker og et rikt dyreliv. Du begynner i et flatt terreng, mens de siste 7 hullene har flere høydeforskjeller, noe som gir banen en herlig variasjon. Et særtrekk ved Golfclub Weselerwald er et mer enn 1000 år gammelt eiketre som står midt på golfbanen.

    I tillegg til 18-hulls mesterskapsbanen tilbyr Golfclub Weselerwald også en 9-hulls Pay & Play-bane som er tilgjengelig for alle. Denne banen er perfekt for nybegynnere som ønsker en introduksjon til spillet, eller for erfarne golfere som ønsker en rask runde eller treningsøkt. Klubben har også et omfattende treningsområde med driving range og greenområder der du kan finpusse nærspillferdighetene dine.

    Be om et personlig tilpasset tilbud fra Landhotel Voshövel

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Din informasjon




      Når ønsker du å reise?


      Flere detaljer




      Se plasseringen av Landhotel Voshövel

      Bestill golfreisen din til Landhotel Voshövel

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov