Der Lärchenhof

Erpfendorf, Østrig
  • Fra €950/4 overnatninger

Overview

Der Lärchenhof

Der Lärchenhof er et idyllisk 5-stjernet luksusresort, der ligger ved foden af Alperne, kun 50 km fra Salzburg. Dette store golfresort har sin egen 9-hullers golfbane og golfakademi samt et luksuriøst spa-område. Hvis din golfrejse går til Tyrol, kan denne perle af et golfresort varmt anbefales til alle golfentusiaster.

Kontakt Der Lärchenhof

Kontakt Der Lärchenhof direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Der Lärchenhof

    Golf og de 9 Löchlein

    Der Lärchenhof

    Golf og de 9 Löchlein

    4 x overnatninger
    4 x morgenbuffet
    4 x 6-retters middag
    1 x velkomstdrink
    2 x daglig greenfee (Der Lärchenhof eller Golf Kössen)
    1 x golfpro-lektion (50 min.)
    1 x rygmassage (25 min.)
    1 x gave (3 bolde og en gaffel)

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 950 EUR

    1 uges golfakademi

    Der Lärchenhof

    1 uges golfakademi

    7 x overnatninger
    7 x morgenbuffet
    7 x 6-retters middag
    1 x velkomstdrink
    5 dages golfundervisning (2 timer pr. dag)

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 1.696 EUR

    Detaljeret information om Der Lärchenhof

    Indkvartering

    Alle resortets hyggelige værelser og luksuriøse suiter er indrettet i traditionel østrigsk stil og giver en fredfyldt atmosfære, hvor du kan slappe af og lade op. De elegante værelser har en komfortabel dobbeltseng, et luksuriøst badeværelse og en balkon med smuk udsigt.

    Restaurant

    På Der Lärcherhof starter du dagen med en overdådig morgenmadsbuffet med mange sunde og økologiske valgmuligheder. Om aftenen kan du forkæle dig selv med en lækker 6-retters gourmetmenu lavet af de fineste lokale ingredienser og serveret i udsøgte omgivelser. Derudover tilbyder restauranten ugentlige temamiddage, som f.eks. tyroler- eller italiensk buffet. Som gæst på Der Lärcherhof kan du også vælge at spise under åben himmel på restaurantens smukke terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Alperne og golfbanen.

    Faciliteter

    Der Lärcherhof har et overdådigt spaområde på 3.500 m2. Her er der flere opvarmede swimmingpools og et smukt afslapningsområde med luksuriøse vandsenge. Derudover er der forskellige saunaer og dampbade til rådighed. Højdepunktet i spaområdet er saunahaven med en fantastisk udsigt over Alperne og de omkringliggende skove. Du kan nå haven via en rulletrappe, hvor du finder flere saunahytter og en udendørs jacuzzi med udsigt over det betagende landskab.

    Resortet tilbyder også en bred vifte af andre sportsaktiviteter, herunder tennis og adgang til et stort fitnesscenter. Hvis du gerne vil udforske naturen, er der mange vandrestier i området, hvor du kan opleve Alperne på nært hold.

    Golfbaner

    Der Lärchenhof har en smuk 9-hullers golfbane lige uden for hotellets dør. Derudover tilbyder golfklubben en 6-hullers Pay & Play-bane og et fantastisk træningsområde med driving range og flere greens til at finpudse dit korte spil samt et fittingcenter.

    Fra hvert hul på golfbanen har du en betagende udsigt over Alperne, hvilket gør banen til en virkelig mindeværdig oplevelse. På trods af at banen ligger i et bjergområde, er det en flad parkbane, der er omhyggeligt vedligeholdt og altid i fremragende stand.

    Der Lärchenhof samarbejder med adskillige golfklubber i området, så hvis du ønsker at spille på en anden golfbane i Salzburg- eller Tyrol-regionen, er der masser af muligheder for at gøre det.

    Anmod om et personligt tilbud fra Der Lärchenhof

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Der Lärchenhof

      Book din golfrejse til Der Lärchenhof

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov