Quality Hotel Grand Kristianstad

Kristianstad, Sverige
  • Fra 1.090SEK/1 nat

Overview

Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger lige i hjertet af byen. Med en uovertruffen beliggenhed omgivet af natur, shopping, restauranter og underholdning er det den perfekte base for dit besøg i Kristianstad.

På Quality Hotel Grand Kristianstad bor du i byens centrum, men i fredelige omgivelser, lige over for Kristianstads mest værdifulde vartegn fra 1628, Trefaldighetskyrkan (den hellige treenigheds kirke). Du kan nemt og sikkert parkere i garagen, som har direkte adgang til hotellet. Takket være den centrale beliggenhed er der kun få minutters gang til butikker, gallerier, restauranter, grønne områder og Kristianstads Vattenrike. Hvis du kommer med bus eller tog, ligger Quality Hotel Grand Kristianstad kun 150 meter fra Kristianstads hovedbanegård.

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad

Kontakt Quality Hotel Grand Kristianstad direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Skepparslövs GK

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x greenfee Skepparslövs GK

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 1.090 SEK

    Degeberga-Widtsköfle GK

    Quality Hotel Grand Kristianstad

    Degeberga-Widtsköfle GK

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x greenfee Degeberga-Widtsköfle GK

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 1.210 SEK

    Detaljeret information om Quality Hotel Grand Kristianstad

    Indkvartering

    Værelserne på Quality Hotel Grand Kristianstad tilbyder komfortabel indkvartering. Indretningen er lys med trægulve, komfortable senge og et badeværelse med bruser; nogle værelser har også badekar.

    Restauranter

    I den hyggelige restaurant Grand Bar & Matsal kan du nyde lækker mad og drikke. Morgenmad og aftensmad serveres i stilfulde og komfortable omgivelser, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, mens personalet tager sig af dine behov. Hvorfor ikke udfordre dine venner til et spil shuffleboard, som er gratis for hotellets gæster?

    Faciliteter

    Quality Hotel Grand Kristianstad har et fitnesscenter, der er udstyret med motionscykler, løbebånd, vægtstænger, pilatesbolde, TRX-bånd og kettlebells. Hvis du foretrækker at løbe en tur, kan du få kort over lokale løberuter i receptionen. I hotellets afslapningsområde kan du slappe af efter en travl dag. Det har en sauna og et afslapningsrum med en siddesofa.

    Golfbaner

    I Quality Hotel Grand Kristianstads golfpakker kan du vælge at spille på enten Kristianstads Golfklubb eller Skepparslöv Golfklubb.

    • Skepparslöv Golfklubb er den næstældste golfklub i Kristianstad kommune. Golfbanen åbnede i 1986 og er designet af Rolf Collijn. Det er en 18-hullers park- og skovbane med en malerisk beliggenhed på Nävlingeåsens skråninger mod Kristianstad. Mange huller er omgivet af stenmure, og banen er præget af gamle egetræer og vidtstrakte udsigter. I 1996 blev der iværksat en langsigtet dræningsplan, som førte til anlæggelse af flere nye vandhazarder for at gøre banen mere interessant. I 1999 blev hul 9 lavet om til et par 4, hvilket forbedrede banen yderligere. I 2005 blev greenen på hul 10 omlagt. Banen er åben året rundt, med midlertidige greens og teesteder i vintermånederne.
    • Kristianstads Golfklubb blev grundlagt i 1924, altså for næsten 100 år siden! Golfbanen lå oprindeligt på Rinkaby skydebane mellem Kristianstad og Åhus, men i 1950'erne flyttede klubben til Åhus, hvor den nu tilbyder to baner af høj kvalitet.

    Østbanen (tidligere Åhus Östra) blev renoveret for et par år siden og blev rangeret som nummer 3 i Sverige og nummer 5 i Norden af Svensk Golf i 2020. Det er en enestående bane, både hvad angår layout og tilstand. East Course er udfordrende og kræver strategisk spil for at navigere i de 81 bunkers, der er strategisk placeret på hele banen.

    West Course (tidligere Åhus Västra) blev indviet i 2006. En betydelig renovering fandt sted i slutningen af 2020 og i begyndelsen af 2021, og banen genåbnede i sin nye form i juni 2021.

    Det er svært at sammenligne de to baner, da de har helt forskellige karakteristika, men én ting er sikkert: begge golfbaner byder på garanteret magiske oplevelser!

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Quality Hotel Grand Kristianstad

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Quality Hotel Grand Kristianstad

      Book din golfrejse til Quality Hotel Grand Kristianstad

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov