Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Fiskebäckskil, Sverige
  • Fra 2.133SEK/1 nat

Overview

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Gullmarsstrand Hotell & Konferens er så tæt på havet i Bohuslän, som man kan komme, og ligger på en forlænget mole med udsigt over øerne og bugterne i Gullmarsfjorden. Hotellets unikke beliggenhed ved havet skaber en følelse af fuldstændig ro og nærvær.

Spil golf i et dejligt skærgårdsmiljø – vælg mellem Skaftö Golf Club eller Lysekil Holma Golf. Tilbage på Gullmarsstrand Hotell er der mulighed for at slappe af og nyde lækker mad, som serveres i restauranten med udsigt over havet.

Kontakt Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Kontakt Gullmarsstrand Hotell & Konferens direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Golfpakke inkl. Spa - 1 nat

    Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Golfpakke inkl. Spa - 1 nat

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x 2-retters middag inkl. en øl eller et glas af husets vin
    2 timers adgang til spaen
    1 x greenfee Skaftö GK eller Lysekil Holma GK

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 2.133 SEK

    Detaljeret information om Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Indkvartering

    De 85 lyse og rummelige værelser er alle smagfuldt indrettet med moderne interiør og trægulve og varierer i størrelse og beliggenhed. Havudsigten er helt unik - kun en badebro adskiller dig fra saltvandsbølgerne. En del af hotellet ligger højt oppe på bjerget og byder på en spektakulær udsigt.

    Restauranter

    På Restaurant G serverer de veltilberedte menuer, som du kan nyde med fuld havudsigt. Køkkenet arbejder med lokale råvarer og har en stor passion for at skabe mad på en ligefrem og ukompliceret måde. Fisk og skaldyr er noget af en specialitet; der er noget særligt ved at få krebs leveret med båd direkte til hotellets egen mole.

    Faciliteter

    Fiskebäckskil er en af vestkystens klassiske badebyer, hvor traditionerne lever videre. Her kan du efterlade alle dine bekymringer ved døren, finde ro, slappe af og bare være.

    Book en session i hotellets afslapningsområde, som omfatter Sinnenas Havsbad med to saunaer og den udendørs pool 38G, samt Sinnenas Relax, hvor du kan nyde en indendørs pool og en sauna med kun en glasvæg, der adskiller dig fra havet. Du kan nemt gå ud på molen og tage en dukkert i havet eller bruge hotellets udendørs bruser.

    Både Sinnenas Relax og Sinnenas Havsbad har en aldersgrænse på 15 år, undtagen fra kl. 12.30 til 14.30, hvor børn er velkomne i Sinnenas Relax i følge med en voksen.

    Golfbaner

    Skaftö Golf Club byder på store udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Den 18-hullers golfbane snor sig gennem Bohusläns granitformationer med overraskelser rundt om hvert hjørne og en fantastisk udsigt over havet. Alt dette ligger kun 5 minutters kørsel fra hotellet.

    Lysekil Holma Golf tilbyder en moderne golfbane, der er omhyggeligt formet i det bohuslänske landskab. Det er en af Sveriges nyeste baner, der er inspireret af skotsk golf og ligger i smukke omgivelser mellem bjerge, vand og store egetræer - en ægte naturoplevelse venter.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Gullmarsstrand Hotell & Konferens

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Gullmarsstrand Hotell & Konferens

      Book din golfrejse til Gullmarsstrand Hotell & Konferens

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov