Overview

Fjordgaarden

Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med en helt ny spa, beliggende kun få minutter fra Ringkøbing Fjord og en kort køretur fra Vesterhavet. En fem minutters gåtur fra hotellet bringer dig til Ringkøbing, en af Danmarks ældste og mest charmerende købstæder med sine røde tegltage og hyggelige atmosfære.

Der er ingen mangel på udendørs aktiviteter og naturattraktioner lige uden for døren. Du kan windsurfe på fjorden eller sejle i kajak på åen, der løber lige ind i hotellets baghave, mens cykelstien går fra hotellet langs fjorden til en af Vestjyllands bedste strande ved Søndervig. Sørg for at udforske områdets mange interaktive museer og de massive bunkere fra Anden Verdenskrig i klitterne langs kysten. Der er også golfbaner i nærheden, og Holmsland Klit Golfklub ligger kun 10 minutters kørsel fra hotellet.

Kontakt Fjordgaarden

Kontakt Fjordgaarden direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Fjordgaarden

    Pakke - 1 nat

    Fjordgaarden

    Pakke - 1 nat

    1 x overnatning
    1 x morgenmad

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 600 DKK

    Detaljeret information om Fjordgaarden

    Indkvartering

    Fjordgaarden tilbyder 98 lyse værelser, som alle er udstyret med badeværelse, tv, trådløst internet samt kaffe- og tefaciliteter. Mange af værelserne har direkte adgang til et udendørs område eller en balkon, som kan tilføjes som en opgradering under dit ophold.

    Restauranter

    Hotellets restaurant tilbyder en varieret menu med vægt på friske, lokale råvarer. Du kan forvente en blanding af klassiske retter og et innovativt køkken med fokus på den vestjyske natur. Fisk og skaldyr fra nærliggende farvande og lokalt kød og grøntsager er centrale elementer i menuen.

    Faciliteter

    Kurbad Fjordgaarden er hotellets helt nye spa- og wellnesscenter, som ligger på kanten af Ringkøbing Fjord, lige i hjertet af det vestjyske landskab. Dyk ned i en verden af saunaer, indendørs og udendørs pools, og lad dig selv slappe af, mens dine tanker flyver væk - måske til din næste spaoplevelse hos os. Spaen har en minimumsalder på 16 år.

    Golfbaner

    Fjordgaarden ligger i en region med flere fremragende golfbaner i nærheden.

    • Holmsland Klit Golfklub: Dette er den nærmeste golfbane til Fjordgaarden og ligger kun 10 minutters kørsel væk. Holmsland Klit tilbyder en 18-hullers bane med maleriske omgivelser og en række udfordringer for golfspillere på alle niveauer.

    • Dejbjerg Golfklub: Dejbjerg Golfklub ligger ca. 20 minutter væk i bil og har en 18-hullers bane med bølgende bakker og naturskønne udsigter. Den er kendt for sin venlige atmosfære og velholdte greens.

    • Lemvig Golfklub: Lemvig Golfklub ligger ca. 40 minutter fra Fjordgaarden og er en 18-hullers bane med panoramaudsigt over Limfjorden. Banen byder på en blanding af åbne fairways og huller med træer.

    Disse golfbaner tilbyder en række forskellige spiloplevelser, fra kystudsigt til indlandsbaner med varierende terræn. Når du bor på Fjordgaarden, kan du nemt planlægge en golfudflugt til en af de nærliggende baner og nyde en dag på greenen.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Fjordgaarden

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Fjordgaarden

      Book din golfrejse til Fjordgaarden

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov