Overview

Rusthållargården

Hotel Rusthållargården er et charmerende og historisk boutiquehotel, der ligger i den maleriske landsby Arild på Sveriges naturskønne Kullaberg-halvø. Hotellet ligger i en smukt restaureret ejendom og tilbyder en blanding af traditionel svensk arkitektur og moderne bekvemmeligheder, hvilket giver en rolig og afslappende atmosfære.

Med sin frodige have og panoramaudsigt over havet er Rusthållargården et idyllisk tilflugtssted for dem, der søger ro og naturlig skønhed. Det er perfekt til romantiske udflugter, familieferier eller særlige begivenheder og tilbyder et varmt og indbydende miljø for alle gæster.

Kontakt Rusthållargården

Kontakt Rusthållargården direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Rusthållargården

    Hverdage - 1 nat

    Rusthållargården

    Hverdage - 1 nat

    1 x overnatning
    1 x morgenmadsbuffet
    1 x 3-retters middag
    1 x greenfee (vælg mellem S:t Arild GK eller Mölle GK)

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 2.510 SEK

    Hverdage - 2 nætter

    Rusthållargården

    Hverdage - 2 nætter

    2 x overnatninger
    2 x morgenbuffet
    2 x 3-retters middag
    2 x greenfee (vælg mellem S:t Arild GK eller Mölle GK)

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 5.020 SEK

    Detaljeret information om Rusthållargården

    Indkvartering

    Hotel Rusthållargården tilbyder en række værelser, der er designet til at give gæsterne komfort, charme og en fantastisk udsigt. Hvert værelse og hver suite er omhyggeligt indrettet for at skabe en afslappende atmosfære, samtidig med at ejendommens historiske karakter bevares. Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt værelse til en romantisk ferie eller en rummelig suite til en familieferie, finder du det perfekte værelse på Hotel Rusthållargården.

    Restauranter

    Hotel Rusthållargården har en række spisemuligheder, der er designet til at imødekomme en række forskellige smage og lejligheder. Med fokus på at bruge friske, lokale ingredienser tilbyder hotellets restauranter gæsterne en mindeværdig kulinarisk oplevelse, der kombinerer det traditionelle svenske køkken med innovative indslag. Hovedrestauranten på Rusthållargården er en destination i sig selv og tilbyder en sofistikeret spiseoplevelse i varme og indbydende omgivelser. I de varmere måneder har restauranten en udendørs terrasse, hvor gæsterne kan spise under åben himmel, mens de nyder den smukke udsigt over hotellets have og havet. Ud over hovedrestauranten tilbyder Rusthållargården mere afslappede spisemuligheder og en velassorteret bar.

    Faciliteter

    Hotellets wellness-område er et perfekt sted at slappe af og forynge sig. Det har en sauna og en udendørs pool, så gæsterne kan slappe af i rolige omgivelser. Den udendørs pool er omgivet af frodigt grønt og skaber en fredelig ramme for en forfriskende svømmetur i de varmere måneder. Saunaen er ideel til at varme op efter en dag med udforskning af området eller bare til at slappe af og slippe stress.

    Golfbaner

    I det nordvestlige Skåne er der 31 golfbaner inden for 40 minutters kørsel. Det gør området til den næstmest golftætte region i verden. Her kan man spille golf næsten hele året rundt, og flere af banerne er blandt de højest rangerede i Sverige.

    Anmod om et personligt tilbud fra Rusthållargården

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Rusthållargården

      Book din golfrejse til Rusthållargården

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov