Overview

Isaberg GK

Oplev golf som aldrig før på Isaberg Golf Club, hvor vi stolt kan tilbyde to 18-hullers baner i topklasse, hver med sin egen unikke karakter og udfordringer. Vores baner ligger i en fantastisk natur og snor sig gennem frodige skove, over bløde bakker og langs rolige søer, hvilket giver en visuelt fængslende og fornøjelig golfoplevelse.

Uanset om du er her for en weekend, et firmaarrangement eller en golfturnering, er Isaberg Golf Club forpligtet til at give alle gæster en enestående oplevelse. Med vores smukke baner, fremragende faciliteter og varme gæstfrihed er du sikker på at få en mindeværdig tid på og uden for greenen. Kom til Isaberg Golf Club og få et golfeventyr uden sidestykke!

Kontakt Isaberg GK

Kontakt Isaberg GK direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Isaberg GK

    Golfpakke - 1 nat - hverdag

    Isaberg GK

    Golfpakke - 1 nat - hverdag

    1 x overnatning
    1 x morgenmad
    1 x greenfee (vælg mellem begge retter)

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 1.295 SEK

    Detaljeret information om Isaberg GK

    Indkvartering

    For dem, der ønsker at forlænge deres ophold, tilbyder Isaberg Golf Club en række overnatningsmuligheder direkte på stedet. Fra hyggelige hytter til velindrettede hotelværelser kan du vælge den overnatningsmulighed, der passer bedst til dine behov. Når du bor i klubben, kan du nemt gå direkte ud på banen hver morgen, så du kan få mest muligt ud af din golfoplevelse.

    Restauranter

    Efter en dag på kurset kan du nyde et lækkert måltid i vores restaurant på stedet, hvor vores dygtige kokke tilbereder en varieret menu, der passer til enhver smag. Uanset om du er i humør til et solidt måltid eller en lettere snack, finder du masser af muligheder for at stille din appetit. Restauranten tilbyder også en behagelig ramme for afslapning og socialt samvær med venner eller andre klubmedlemmer.

    Faciliteter

    Ud over banerne tilbyder Isaberg Golf Club fremragende træningsfaciliteter, herunder en rummelig driving range, putting greens og chipping-områder. Disse faciliteter er ideelle til at varme op før en runde eller finpudse dine færdigheder under træningssessioner.

    Golfbaner

    Isaberg Golf Club er hjemsted for to karakteristiske 18-hullers golfbaner, som hver især tilbyder en unik oplevelse med hensyn til design, natur og udfordringer.

    • Eastern Course er kendt for sit traditionelle parkdesign, der byder på en blanding af åbne fairways og huller med træer. Denne bane giver en balance af udfordringer med strategisk placerede bunkers og vandhazarder, der kræver omhyggelig slagplacering. De bølgende greens øger sværhedsgraden, hvilket gør det vigtigt for golfspillere at have et præcist kort spil. På trods af udfordringerne er Eastern Course kendt for sin spilbarhed, der appellerer til golfspillere på alle niveauer.
    • Western Course byder på en anderledes oplevelse med sit mere kuperede terræn og dramatiske højdeforskelle. Den har flere huller med betydelige højdeforskelle, som giver en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab. Denne bane er lidt længere og kræver større præcision fra tee på grund af smallere fairways og naturlige forhindringer. Western Course er perfekt til golfspillere, der nyder en mere udfordrende og visuelt slående bane.

     

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Isaberg GK

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Isaberg GK

      Book din golfrejse til Isaberg GK

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov