Hilton La Torre Golf & Spa Resort

Roldán, Spanien
  • Fra €341/3 nætter

Overview

Hilton La Torre Golf & Spa Resort

DoubleTree by Hilton La Torre Golf Resort & Spa er et luksuriøst feriested i hjertet af Murcia i Spanien. Resortet er kendt for sine faciliteter i verdensklasse, herunder en topmoderne spa, flere spisemuligheder og en 18-hullers Jack Nicklaus-designet golfbane, der giver en udfordrende, men fornøjelig oplevelse for golfspillere på alle niveauer. Resortet tilbyder også en række aktiviteter og udflugter, så gæsterne kan udforske det smukke omkringliggende område. Uanset om du søger en fredelig ferie eller en aktiv ferie, lover DoubleTree by Hilton La Torre Golf Resort & Spa en uforglemmelig oplevelse med enestående service og luksuriøs komfort.

Kontakt Hilton La Torre Golf & Spa Resort

Kontakt Hilton La Torre Golf & Spa Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Hilton La Torre Golf & Spa Resort

    Golfpakke - 3 nætter

    Hilton La Torre Golf & Spa Resort

    Golfpakke - 3 nætter

    3 x overnatninger
    3 x morgenmad
    2 x greenfee (vælg mellem: La Torre Golf El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf, Saurines de La Torre Golf, Mar Menor Golf, Hacienda del Álamo Golf og New Sierra Golf)

    1/6 – 31/8:
    358 EUR
    1/9 – 30/9:
    341 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 341 EUR

    Golfpakke - 5 nætter

    Hilton La Torre Golf & Spa Resort

    Golfpakke - 5 nætter

    5 x overnatninger
    5 x morgenmad
    4 x greenfee (vælg mellem: La Torre Golf El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf, Saurines de La Torre Golf, Mar Menor Golf, Hacienda del Álamo Golf og New Sierra Golf)

    1/6 – 31/8:
    632 EUR
    1/9 – 30/9:
    612 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 612 EUR

    Detaljeret information om Hilton La Torre Golf & Spa Resort

    Indkvartering

    DoubleTree by Hilton La Torre Golf Resort & Spa tilbyder 133 luksuriøse og rummelige værelser, som alle har balkon med udsigt over søen eller poolen - perfekt til en drink om aftenen. Alle værelser er udstyret med topmoderne faciliteter og møbler for at sikre et behageligt ophold for alle gæster.

    Restaurant

    Restauranten 'La Vinoteca' giver gæsterne mulighed for at opleve gourmetkøkken i "Huerta de Europa"-stil. Den tilstødende bar giver mulighed for at nyde nogle af Spaniens fineste vine, mens man nyder den smukke solnedgang over søen og golfbanen. Al Fresco Pool Bar ligger ved hotellets luksuriøse infinity-pool og serverer forfriskende drinks og lækker mad fra frokosttid til sidst på eftermiddagen. Poolbarens menu byder på en række forskellige retter, fra fisk og grillet kød til et udvalg af lækre paellaer. Ginkgo Club tilbyder en bred vifte af specialiteter, som gæsterne kan nyde under morgenbuffeten. Om aftenen tilbereder kokken et stort udvalg af friske ingredienser fra forskellige køkkener og bruger nogle af de bedste råvarer fra hele verden.

    Faciliteter

    De fem behandlingsrum på La Torre er hver især designet til at give en så afslappende oplevelse som muligt. Det brede udvalg af behandlinger sikrer pleje af højeste kvalitet og unik service. Hotellet har også et fuldt udstyret fitnesscenter, en sauna og en 25 meter lang opvarmet swimmingpool.

    Golfbaner

    DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort tilbyder en 18-hullers Nicklaus Design par 68-bane, der er ideel til golfspillere med gennemsnitligt til højt handicap. At slå ud fra de bagerste teesteder er en større udfordring for mere erfarne golfspillere, der skal tilpasse deres strategi til de omhyggeligt placerede bunkere. La Torre Golf Course er bekvemt placeret lige ved resortet. Derudover kan gæsterne spille på seks andre baner, herunder Saurines-banen i links-stil, den maleriske Hacienda Riquelme-bane, El Valle GC, New Sierra GC, Mar Menor GC og Alhama Signature-banen, der er personligt designet af Jack Nicklaus.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Hilton La Torre Golf & Spa Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Hilton La Torre Golf & Spa Resort

      Book din golfrejse til Hilton La Torre Golf & Spa Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov